2024 Roland Garros Turnuvasının Afişi Paylaşıldı

45. Roland Garros'un resmi afişi paylaşıldı

Tenis sezonunun başlamasına sayılı günler kala, turnuvalardan güncel haberler gelmeye devam ediyor. Öncelikle ve özellikle Rafael Nadal’ın Brisbane turnuvasıyla tenise uzun bir sakatlık arasından sonra tura geri dönecek olması ben de dâhil birçok tenis severi hem sevindirdi hem de heyecanlandırdı.

Rafael Nadal özelinde; geri dönüş haberi oldukça sevindirici. Ancak sakatlık dönüşü performansı nasıl olur, eski formunu yeniden yakalayabilir mi onu hep birlikte izleyip göreceğiz :)

Geçtiğimiz günlerde ise 2024 Roland Garros turnuvasının afişi paylaşıldı. Ben de dâhil, birçok tenis severin favori Grand Slam turnuvalarından biri olan Roland Garros için paylaşılan bu görseli oldukça beğendim. Hatta poster olarak bastırılıp veya çıktısı alınıp odanızın ya da evinizin en güzel yerine asılabilir, bir afiş olduğu konusunda hemfikir olabiliriz bence :)

1980 yılından bu zamana kadar her sene, Fransa Tenis Federasyonu Roland Garros turnuvasının resmi posterini oluşturmak için modern bir sanatçıyı görevlendiriyor. Fransa Tenis Federasyonu bu yıl 45. Turnuva posterini oluşturmak için fotoğrafçı Paul Rousteau’yu seçti.

(fotoğraf: @rolandgarros twitter)

Aynı zamanda Roland Garros, afişin tanıtımıyla birlikte twitter hesabında bir de video paylaştı. O tanıtım videosunu da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz :)

https://twitter.com/rolandgarros/status/1737388349969649703