5 harika animasyon önerileri

Tatlı, eğlenceli, güzel animasyon önerileri.

Bu filimlerin dili İngilizce olsa bile Türkçe dublajlarının seyir zevki ayrı güzel. Kaç yaşımda olursam oluyum, ne kadar zaman geçerse geçsin yılda en az bir kere hayatın karmaşasında durup bugün animasyon izliyim de kafam dağılsın, yüzüm bir gülsün diyor ve bir daha izliyorum bu filmleri. Çocuklara yönelik oldukları için hem öğretici, iyi mesaj içeriyorlar hem de içimizi ısıtıyorlar, samimiler. Şimdiden iyi seyirler :)))


1- Buz Devri

Buz devri filmimin ilk üç filmini çok seviyorum. Buz Devri 1, Buz Devri 2 veBuz Devri 3. Sonradan birkaç tane devam filmleri yapılsa da ben bu ilk filmleri öneririm. Seri genel olarak kutuplarda yaşayan hayvanlar ve onların maceralarını anlatıyor. İlk filminde karakterlerin yollarının kesişmesini, kaynaşmasını ve bir takım olmasını anlatırken, ikinci filmde Manny'nin aşık olması ve gruba başka karakterlerin katılmasını, üçüncü filimde de yollarının dinozorların dünyasına düşmesi ve orda aşadıkları maceraları anlatılıyor. Filmler çok komikler, her izleyişte ne olacağını bilsem bile yine gülmekten kendimi alamıyorum. Türkçe dublajları da ayrı bir güzel Türkçe'e uyarlanan şakalar, şarkılar, karakterlerin sesleri çok hoş.

2- Kung Fu Panda

Kung Fu Panda, ilk filmi 2008 yılında yayımlanan, birbirleriyle bağlantılı olan 3 filmden oluşur. Kung Fu delisi bir pandanın ejderha savaşçısı olarak kung fu dünyasında yaşadığı maceralarını, karakter gelişimin, ve olgunlaşma, kendisini bulma serüvenini anlatır. Samimi, eğlenceli, içimizi ısıtan bir havayla, eğitici ve de çok değerli bilgiler, üç filmle, aşama aşama ve çok komik bir şekilde sunulur. Film derin anlamlar ve de çok eğlenceli, samimi şakalar, komik karakterler içerdiğinden sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkinler içinde eğlenceli bir filmdir.

3- Madagaskar

Madagaskar'da çok eğlenceli ve tatlı bir filmdir. Alex, aslan kral ve arkadaşlarının bir adaya düşüp yaşadığı maceralerı anlatır. Madaskar 2005 yılında yayınlanmıştır, sonradan devam filmleri çıkmıştır. Ne kadar eğlenceli olsalar da benim en sevdiğim, zevk aldığım ve önerdiğim filmi ilk filmidir. Aynı zamanda Türkçe dublajı da çok güzeldir bu seyir zevki dublajlı halinde daha farklı ve daha da güzeldir.

4-Çılgın Hırsız

Çılgın Hırsız, Gru, şapşal, kötü ve aynı zamanda çok komik bir hırsızdır. Hırsızlık yaparken 3 küçük kız kardeşle yolları kesişir ve bir aile olurlar. Çılgın Hırsız ve milyonların maceralarını anlatan bu filmin 3 devam ve 2 tane de Minyonlar filmleri vardır. Benim favorim ikinci filmidir. Çok tatlı ve keyifli bir animasyon. :))

5-Evcil Hayvanların Gizle Yaşamı

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2016 yılında yayımlanan çok tatlıl bir film.Orjinali ayrı dublajı ayrı güzel. Seslendirmeleri çok iyi seçilmiş ve çok iyi seslendirilmiş. Evcil hayvanların gözünden anlatılması, maceralarını dinlemek, New York'u onların gözünden ve animasyon şeklinde görmek çok zevkli.


Bunların yanı sıra Arabalar, Oyuncaklar Hikayesi, Aslan Kral, Yukarı Bak, Şrek, Otel Transilvanya, Cesur, Şirinler, Rio, Coco, Ters Yüz de güzel animasonlardandır. :)))