Açlık Oyunları Evreni Yeniden Sevenleri İle Buluşuyor

Açlık Oyunları Serisi Yeni Filmiyle Bizler İle Buluşuyor!

Bu sene, film dünyası için sevilen serilerin tekrar bizimle buluştuğu özel bir sene. Harry Potter ve Alacakaranlık serilerinin duyurusundan sonra yeni bir haber daha bizleri heyecanlandırdı. Benim de ilk okuduğum ve filmlerini zevkle izlediğim o seri geri geliyor. Açlık Oyunları...

Yeni çıkacak olan film Açlık Oyunları serisinin de yazarı olan Suzanne Collins eseri bir başka kitaba ait. Kitabın adı 'The Ballad of Songbirds and Snakes' .

Kitap Açlık Oyunlarıyla aynı evrende geçiyor. Ancak bir farkı var. Tam olarak bizim okuduğumuz ve izlediğimiz olayların ve dönemlerin geçmişini yani daha da öncesini anlatıyor. Bu da demek oluyor ki aslında aynı evrende geçmekle kalmayıp birbirlerini de tamamlıyorlar.

'The Ballad of Songbirds and Snakes', Panem'in zalim başkanı olarak tanınan Coriolanus Snow'un gençliğini anlatacak. Genç Snow'un 10. Açlık Oyunları sırasında 12. bölgeden yoksul bir kız olan Lucy Gray'e akıl hocalığı yapmasını izleyeceğimiz filmde Snow ailesinin dağılışı anlatılacak.

Oyuncu kadrosu hikayesi kadar göz dolduruyor. Tom Blyth, Rachel Zegler ve Peter Dinklage gibi özel isimler var. Seyirciler ile buluşma tarihi 17 Kasım olan bu harika filmimizin fragmanı ile sizi başbaşa bırakıyorum.