All of Us Strangers Filmi Disney’e Geliyor 

Eleştirmenlerden tam not alan film yakında Disney+'ta.

Başrollerinde Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell ve Claire Foy’un yer aldığı Andrew Haigh filmi olan All of Us Strangers filmi izleyenlerden ve eleştirmenlerden tam not almıştı.

Film, ülkemizde geçtiğimiz sene özel bir film festivali kapsamında sınırlı sayıda salonda yayınlanmıştı ancak resmi olarak hiçbir sinema salonunda vizyona girmemişti.

İzleyemeyenler için güzel haber Disney+ platformundan geldi. Platformun sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre eleştirmenlerden tam not alan All of Us Strangers filmi 20 Mart’ta Disney+ platformunda olacak.

Kısaca film konusu: Adam tek başına kimsenin olmadığı boş bir binada yaşayan ve senaristlik yapan biridir. Ve bir gece binada komşusu Harry ile karşılaşır. Harry bir gece yarısı Adam’ın kapısına gelir ama Adam onu içeri almaz. Daha sonra bu ikili arasındaki iletişim arttıkça Adam iç dünyasına ve ailesine doğru bir yolculuğa çıkar. Bir gün Adam çocukluğunun geçtiği eve gider ve orada geçmiş günlerine dair özlemini giderir. 

*Ben filmi daha önce izlemiştim ama platforma gelecek olmasıyla bir kez daha izleyeceğim. Finalinde bana çeşitli duygular yaşatmıştı, üzerine detaylı düşünüp, belki de yazabilmek için tekrar izlemek istiyorum. Filmi izleyip bir kez daha izlemek isteyenler için de güzel bir fırsat bu :)

All of Us Strangers filmi 20 Mart’ta Disney+’da. İzlemeyenlere ve izlemek isteyenlere şimdiden iyi seyirler.