Amazon Prime sahiplerinin ücretsiz sahip olabileceği 7 oyun

Ülkemizde yalnızca aylık 7,90 TL'ye üye olacağınız Amazon Prime sizlere her ay vazgeçilmez fırsatlar sunuyor. Bu fırsatlardan ilki Amazon'dan yapacağınız alışverişlerde ücretsiz kargo avantajı. Bir diğer avantajı ise PrimeVideo üyeliği ve Twitch'te her ay bir kanala ücretsiz abonelik fırsatı.

Ve son olarak da her ay sundukları bedava oyun ve oyun içi ganimetler İşte 31 Mart ve 1 Nisan 2022'ye kadar ücretsiz Origin, Epic Games ve Amazon Games uygulamalarının kütüphanelerine ekleyebileceğiniz 7 oyun:

https://gaming.amazon.com/home

  1. Madden NFL 22

Amerikan Ulusal Futbol Ligi'ne (NFL) dayanan bir video oyunu olan Madden NFL 22, 31 Mart'a kadar kütüphanenize ücretsiz olarak eklemeniz için bekliyor.

2. Surviving Mars

Surviving Mars bir strateji oyunudur. Mars'ta koloni kurarak buranın sırlarını keşfe çıkın ve hayatta kalmaya çalışın.

3. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

Sıra tabanlı bir kart oyunu olan SteamWorld Quest'te 100'den farklı kart ve karakter hikayesi ile kahramanınızı, karşısına çıkan türlü tehlikeleri kendi oluşturduğunuz kart destenizle zafere ulaştırın.

4. looK INside

Hikaye anlatımına dayalı olan bu oyun, Fransız bir ailenin hayatını ele alıyor. İpuçları ile gizemleri çözme üzerine kurulan bağımsız bir oyundur.

5. The Stillness of the Wind

Where the Goats Are oyununun devamı olarak çıkan bu oyun herkesin köyü tek tek şehre giderek terk etmesiyle geriden kalan Talma'nın, köyde basit hayatta kalma macerasını anlatıyor.

6. Pesterquest

Dünya ve Alternia arasında yolculuk yaparken yeni arkadaşlar edinerek maceralar yaşayacağınız bir oyun olan Pesterquest, soruların cevaplarını aramakla geçen bölümlerden oluşan bir macera oyunudur.

7. Crypto Against All Odds

Üs kurarak siber güvenliğe zarar veren tehditlerle savaşmaya dayalı bir strateji ve savunma oyunudur.

Bu 7 ücretsiz oyunun yanı sıra yine ücretsiz oyun içi ganimetlere de bir tıkla ulaşabilirsiniz.