Amazon Prime'ın Birbirinden Güzel Original Yapımları

Amazon Prime'ı yakından tanırken birkaç güzel projesi hakkında da bilgiler.

Netflix, Disney Plus+, HBO Max, Amazon Prime veya ülkemizde ekstradan BluTV, Exxen, Gain gibi online platformlar artık hayatımızda büyük bir yere sahipler. Hal böyle olunca da her yeni günle beraber bu platformlar üzerinden her yeni proje de hayatımıza giriyor. Bu yazımızda sizin için Amazon Prime üzerinden izleyebileceğiniz, kendi orijinal yapımlarını derledik. İyi okumalar.



Öncelikle Amazon Prime nedir ve ne gibi hizmetleri beraberinde sunuyor?

Amazon Prime, aylık 7,90 liralık bir ücretle diğer uygulamalara kıyasla daha uygun bir fiyata ülkemizde hizmet veriyor. Şirket politikası olarak 'eşit bir şekilde herkesin ulaşabileceği' şeklinde bir yol izlediklerinden dolayı Amazon Prime'ın himet verdiği her ülkede para birimi fark etmeksizin 7,90 liralık bir ücret ödüyorsunuz. Bu da birçok kullanıcı tarafından olumlu karşılanan ve rakiplerinden büyük bir farkla ayrıldığı bir nokta.

Prime'ın birçok rakibinden ayrıldığı diğer bir nokta: sadece film/dizi izlemek için para ödemiyorsunuz. Amazon.com.tr üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde seçili şehirlere hızlı teslimat (aynı veya ertesi gün teslimat), indirimler, özel fırsatlar ve Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca şirket politikalarını araştıracak olursanız da müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini ve %100'e yakın da bir puana sahip olduklarını görebilirsiniz.


Amazon Prime Originals

Birbirinden güzel projelerin yanında klasik bir şekilde çerezlik denebilecek projeleri de olan Amazon Original, son zamanlarda çok popüler yapımların arkasındaki isim.

  • Being The Ricardos

I Love Lucy televizyon dizisinin komedyenleri Lucille Ball ile Desi Arnaz'ın kariyer hayatlarının yanı sıra ilişkilerinin de nasıl bittiğini ele alıyor. Film üç farklı kategoride Oscar adayı oldu.

  • Fleabag

Dizi 30'lu yaşlarındaki genç bir kadının hayatını ele alıyor. Efsanevi bir dizi olan Fleabag, birbirinden farklı ödüllere sahip. Bunların altı tanesi ise Primetime Emmy ödülü.

  • The Marvelous Mrs. Maisel

 Midge Maisel'ın harika bir yaşam sürmektedir ama Midge olağandışı bir komedi yeteneğini oldunu fark ettikten sonra stand-up'lar yapmaya başlar. Dizi de bunu ele alır. Harika dizimizin yirmi tane Primetime Emmy ödülü olduğunu da not düşelim.

  • The Boys

Dizi Tanrı gibi görülen süper kahramanların güçlerini kötüye kullanırsa neler olabileceğini ele alıyor. Yeni sezon onayını da alan dizimizin atı tane Primetime Emmy adaylığı mevcut.

  • Good Omens

Bir melek ve bir iblisin Dünya'yı kıyametten kurtarmaya çalışmasını konu alıyor. Tekrar tekrar izleyebileceğiniz dizinin Bafta'dan Primetime Emmy'e birden fazla adaylık ve ödülü bulunuyor.


Bunun dışında da birbirinden güzel yapımlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.primevideo.com/storefront/home/ref=atv_dp_tv_c_9zZ8D2_1_0