Arkadaşınızı Sinir Etmek İstiyorsanız Bu Oyun Tam Size Göre! Üstelik 3MB!

Pikselliği, ara sıra size not defterinde bıraktığı mesajlarla ve sinir bozuculuğuyla ünlenen oyun yaklaşık 3MB’lik bir alan kaplıyor.

Bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Samperson, “Desktop Goose” adlı yeni bir oyun geliştirdi!


Geliştiriciler şu an için Windows alanında bu belayı başımıza salmış durumda. Oyunu indirmek istediğinizde Google veya antivirüs programları vs. tarafından virüs ya da kötü yazılım/dosya uyarısı alabiliyorsunuz fakat bu zamana kadar oyun içerisinde herhangi bir virüs tespit edilmemiştir yani gönül rahatlığıyla bu belayı başınıza sarabilirsiniz.

Bu oyunda masaüstünüze bir kaz ekleniyor ve bu kaz sürekli olarak farenizi kovalıyor aynı zamanda açık olan pencerelerinizi kapatıp yer değiştirebiliyor ve tam anlamıyla başınıza bela oluyor. Pikselliği, ara sıra size not defterinde bıraktığı mesajlarla ve sinir bozuculuğuyla ünlenen oyun, yaklaşık 3MB’lik bir alan kaplıyor.

Eğer oyuncu arkadaşlarınıza veya sevmediğiniz birine bir şaka yapmayı planlıyorsanız kurulumu basit olan bu oyun tam olarak aradığınız şey!

Kazdan bıktığınız zaman, devreden çıkarması kolaydır; sadece kaçış tuşunu basılı tutun. Bir iki saniye sonra onu tutmaya devam etmenizi sağlayan bir iletişim kutusu görürsünüz ve sonunda kazın olduğu program kapanır (oluşturduğu pencereler de onunla birlikte gider).