Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz 5 Korku Oyunu Önerisi

Bu haftayı, arkadaşlarınızla beraber korku oyunlarında geçirmenizi sağlayacak 5 oyun.

Çok oyunculu korkuya odaklanan birçok oyun bulunmakta. İşte bu hafta arkadaşlarınızla beraber oynarken aksiyonlu ve heyecanlı dakikalar yaşayacağınız, bu türün öne çıkan 5 oyunu.

Dead by Daylight

7 yıl önce yayınlanan Dead by Daylight hala güncelleme almaya ve popülerliğini korumaya devam ediyor. Bu türün öncülerinden ve en çok bilinen oyunu olan Dead by Daylight'ta 4 kurban, 1 katile karşı. Arkadaşlarınızla yeni stratejiler geliştirerek katillerden kaçın veya katil olarak kurbanların peşine düşün. Freddy Kruger, Michael Myers, Pinhead ve Ghostface gibi birçok ikonik katili bulunduran oyunda, karakterinizi özelleştirerek, onlara yeni yetenekler kazandırabilirsiniz.

Dead by Daylight | Launch Trailer - YouTube

Friday the 13th: The Game

Dead by Daylight'a benzeyen oyun yapısıyla Friday the 13th: The Game'de Jason'a karşı mücadele edeceksiniz. İkonik film serisinden esinlenen oyunda ister Jason olarak her yere korku salın, isterseniz kurban olarak ona karşı mücadele edin.

PS4 - Friday the 13th The Game Launch Trailer - YouTube

Hunt: Showdown

Crytek'in son zamanlarda popülerliğini arttırmaya devam eden oyunu Hunt: Showdown'da arkadaşlarınızla beraber, büyük ödüller kazanarak canavaları avlayabilirsiniz veya birbirinize karşı mücadele edebilirsiniz. Hem PvP, hem de PvE elementleri bulunan, geniş çaplı haritalara ve bir sürü DLC'ye sahip olan oyunda arkadaşlarınızla beraber silahlarınızı kuşanmanın tam vakti.

Hunt: Showdown | Launch Trailer - YouTube

Phasmophobia

Phasmophobia, 4 oyunculu çevrimiçi psikolojik korku oyunu. Eğer hayalet avcısını oynamak istiyorsanız, bu oyun tam size göre. Siz ve arkadaşlarlarınız, gizli kalmış delilleri ortaya çıkartırken, zor durumlarda hayaletler ve iblislerden kaçacaksınız. Ekip olarak onları avlamak sizin becerilerinize kalmış. Oyun hala erken erişimde olmasına rağmen, çok sayıda oyuncusu bulunmakta.

Phasmophobia - Official Announcement Trailer - YouTube

GTFO

Erken erişimle başlayan ve kısa zamanda oyuncuları kendine çeken oyunun geçen sene tam sürümü yayınlanmıştı. Bir FPS olan GTFO'da hayatta kalmak için arkadaşlarınızla ekip çalışması yapıp yeni stratejiler geliştirmeniz gerek. Aksiyonu ve korkuyu son dozuna kadar yaşayacağınız oyunda, ya birlikte kazanın ya da birlikte ölün.

GTFO - Official Full Release Trailer (4K) | Game Awards 2021 - YouTube