Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Çevrimiçi Oyunlar

Çoklu oyun önerisi bakıyorsanız bu yazı sizin için!

Arkadaşlarınızla beraber oynayacak oyun bulamıyorsanız, bu yazıdan faydalanabilirsiniz.


1.Minecraft

Bir klasik olan Minecraft, arkadaşlarla oynanabilecek en güzel oyunlardandır. Oyunun amacı sürekli değişen bir dünyada yapılar inşa ederek, canavarlarla savaşarak ve madenleri keşfederek ilerlenen bir oyundur. Hayal gücünüz sayesinde çok daha yaratıcı şeyler yapabilirsiniz.


2. Stardew Valley

Stardew Valley, en çok 4 kişiyle oynanabilen bir simülasyon rol yapma video oyunudur. Oyuncuların ekin yetiştirme, çiftlik hayvanı yetiştirme, balık tutma, yemek pişirme, madencilik, yiyecek arama, evlenme ve çocuk sahibi olma yeteneği de dahil olmak üzere kasaba halkıyla sosyalleşme gibi faaliyetlerde bulunmasına izin verir. Oyun, rahatlatıcı bir aura'ya sahiptir. Hafif dinlenebileceğiniz bir oyun oynamak isterseniz Stardew Valley iyi bir seçim olabilir.


3.Devour

Arkadaşlarla beraber oynayabileceğiniz bir korku oyunu arıyorsanız Devour uygun bir seçim olabilir. Devour, 1-4 kişi ile oynanabilen eşli oyunculu bir korku ve hayatta kalma oyunudur. Şu an oyunda 4 harita bulunur ve bu her haritada bulunan canavarı alt etmeye çalışırsınız. Heyecan dolu ve eğlencelidir. Tam atmosfere girmeniz için gece oynamanızı tavsiye ederim.


4.Dead by Daylight

Dead By Daylight, bir oyuncunun vahşi bir katil rolünü üstlendiği ve diğer dördünün katilden kaçmaya ve yakalanmamaya çalışan hayatta kalanlar olarak oynadığı bire karşı dört çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanır. Katil, kurbanları Mahluk olarak bilinen kötü niyetli bir güce kurban etmeye çalışır.


5. The Forest

Oyuncular The Forest'ta Eric LeBlanc'ı kontrol ederler ve bir uçak kazasından sonra kaçırılan oğlu Timmy'yi bulmak için ormanlık bir yarımadada barınak, silah ve diğer hayatta kalma araç-gereçleri oluşturarak hayatta kalmalıdır. Adada, çeşitli hayvanlarla birlikte, yüzeydeki köylerde ve yarımadanın altındaki mağara sisteminde yaşayan ve çoğunlukla gece ortaya çıkan bir "mutant yamyam" kabile mevcuttur. 8 kişiye kadar arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz ve yamyamları öldürüp hayatta kalmaya çalışabilirsiniz.


Bonus: Escape Academy

2 kişi oynanabilen Escape Academy, fakülteyi keşfedip bulmacaları çözmeyi hedefleyen bir oyundur. Beyninizi zorlarken eğlenebilmek istiyorsanız bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.