He's All That | Aşırı Kötü Filmler İzliyorum

Aşırı kötü filmleri yorumladığım yazı serisi

Bazı günler canım aşırı kötü, zaman kaybından başka bir şey olmayacak filmlerden birini izlemek istiyor. Açlık duygusu gibi bu duyguda hemen doyurulması gereken bir ihtiyaca dayanıyor bence. Birilerin yerine utanmanız ve bu filme çekilmesi için verilen parayı bana verseler neler yapardım diye düşünmeniz gerekiyor. İşte böyle zamanlarda çok da derin bir araştırma gerektirmeksizin internette bulunan ve puanı çok düşük olan filmleri izliyorum.

Derin bir konusu olmayan çerezlik bu filmler sayesinde başarılı filmleri ayırt edebildiğimi fark ettim. O gün bu gündür de her ay en az bir adet vasat altı film izlemeye çalışırım. O filmlerden biri de He's All That.

Şimdiden uyarımızı yapalım bu film yorumu spoiler içermektedir.


Film 1999 yapımlı She's All That filminin yeni versiyonu. Yeni dediğime bakmayın, yeni sayılabilecek tek şey kararkterlerin yerlerini değiştirmek olmuş. She's All That filmini ben kişisel olarak seviyorum çünkü başrolünde çocukluk aşklarımdan biri olan Freddie Prinze Jr. oynuyor. (Kendisi Scooby-Doo'nun live-action filminde Fred'i oynamıştı.) O dönemler çıkan ve popüler olan filmlerin bir de parodi filmleri çıkardı, Scary Movie olsun, Vampires Sucks olsun, çok kötü olmasına rağmen Epic Movie olsun bunlar hep bu furyanın eseri olarak günümüze kadar geldi. İşte She's All That filmininde bir parodisi bulunmakta, Not Another Teen Movie. Ama size şöyle söyleyeyim dostlarım, bu yeni çekilen versiyon He's All That, çekilen o parodi filmden bile kötü.

Dostlar, Romalılar, Yurtdaşlar bu film gerçek anlamda çok kötü.


Filmde oynayan oyuncuları gözününüz bir yerlerden ısırıyor olabilir, normaldir. İki başrol oyuncumuzda TikTok yıldızı. Kendileri TikTok platformunda çektikleri içeriklerle dünyaya tanıttılar. Hatta hanım kızımız Addison Rae bu filmin yapımcılarından biri, o kadar çok kazandı bu TikTok işinden anlayacağınız. Film tahmin edilebileceği üzere bir Netflix işi. Yani onca kaliteli işi iptal edip paranı harcadığı filme bak, sen çok alçak bir adamsın Netflikş, çok alçak.

Maalesef her yapımda olduğu gibi bu yapımda da klişeler denizinde yüzmekteyiz. Bu filmde de genç bir lisesli ergen sadece şapkasını çıkararak çok yakışıklı hale geliyor maalesef. Çağa ayak uydurucaz diye filmdeki başrol kızımızı İnstagram ünlüsü bir liseli yapmışlar yanına da popçu bir sevgilisi vermişler. Filmde işte bu koluna taktıkları popçu sevgiliden başlıyor. Addison'ın karakteri Padgett sevgilisini karavanda kendisini aldatırken basıyor ama kader bu ya, o sırada da telefonundan canlı yayın açmış takipçilerine. Neymiş sevgilisine yaptığı süprizi hayranlarına da gösterecekmiş de, herkes onları çift olarak çok seviyormuş, ya sabır. Anlayacağınız takipçilerine rezil oluyor sonra eski sevgilisinden intikam almak için birilerini arıyor ve bum! Başlarda sünepe olan erkek karakterimizi gözüne kestiriyor ve onu baştan aşağı yenileyip eski sevgilisinden boşalan koluna takıyor. Yemin ediyorum sırtımda buzdolabıyla on kat çıkmışım gibi bir etki yarattı bu film bende.

Neyse, çocuğun bir haberi de yok olacaklardan bir heves sevgili oluyor kızla ve kader ağlarını örüyor, çocuk kızın neden kendisine bir anda ilgi duyduğunu öğreniyor. Biraz küstükten sonra lise mezuniyet gecesinde barışıyorlar ve son. Hadi filmde oynayanlar TikTok'tan gelmiş iki genç insan onlar yaptı böyle bir hata ve oynnadıları filmde ama Rachael Leigh abla sen nasıl yaparsın ya. (Kendisi filmin orijinalindeki başrol kadın oyuncumuz.)

Yaşandı bitti saygısızca diyor ve filme beş üstünden 0,5 veriyorum, o da yönetmene falan ayıp olmasın diye.