Astrolojide Evler 

Astrolojide evler ve anlamları hakkında.

Evler, içinde burçların ve gezegenlerin enerjilerinin işlev gördüğü yaşamdaki deneyim alanlarını gösterirler.  Evler 12 tanedirler. Doğum haritalarını yorumlamak için kullanılırlar. 

1. Ev :

Dışarıya gösterdiğimiz yönümüz ve mizacımızla ilişkilidir. Dışarıdan bizi başkalarının algılayış biçimidir. Dışarıdan bakıldığında  nasıl göründüğümüz ile ilgilidir. Beden dili ve kişiye yön veren genel sağlık durumunu kapsar. Görünüş ve karakterinizi yansıtır. Motivasyonlar bu evle alakalıdır. Refleksleriniz,mesleğiniz , kişisel tercihlerinizi anlatabilir.

2. Ev :

Maddi kazançlar, gelir şekli hakkında bilgi verir.  Kazançlar, gelirler alanınızdır. Zihinsel ve fiziksel yetenekler bu ev ile ilgilidir. Satın aldığınız taşınabilir varlıkları anlatan evdir

3. Ev :

Yakın çevre dostluklar iletişim alanınızdır.  Hayatınızda her gün iletişime geçtiğiniz yakın kişileri anlatır. Kısa yolculukları temsil eder. Kitaplar, yazılarla alakalıdır. Aldığınız eğitimler bu evle ilgilidir. Kardeşler bu evin konusudur.

4. Ev:

Yetenekler, genler, çekirdek ailemizin yapısı ve enerjisi bu evle ifade edilebilir.  Duygularımızı, ailemizi, atalarımızı, köklerimizi ifade eder.  Bilinçaltı ,deneyimler,savunma mekanizmalar bu evin konusudur.

5. Ev :

Aşk, romantizm, cinsellik, çocuklar, yaratıcılık ile ilgilidir.  Yaratıcılık, coşku, aşk, aşk hayatı bu evde ele alınır. Ani aşklar veya ani olarak anne baba olma bu evin konuları arasındandır.

6. Ev :

Kariyeriniz için çalıştığınız zaman diliminin kalitesi, gündelik hayat, hizmetliler ve hizmet vermek ile alakalıdır.  Zihinsel faaliyetiniz, düşünceleriniz, okuduğunuz kitaplar, kullandığınız ulaşım araçları hatta günlük beslenme düzeniniz bile bu ev ile alakalıdır.

7. Ev:

Partner ve ortaklıklar ile ilişkilidir.  İlişkiler evidir. Evlilikte ilişkiler bu evle alakalıdır. Denge kurmak bu ev için önem arz etmektedir.

8. Ev:

Faturalarımız, ödemelerimiz, miraslar, ölüm gibi deneyimleri temsil eder. Batıl inançlarla, adli olaylarla, trajedilerle ve derinleşmeklerlede ilgili bir evdir. Astroloji, kriz yönetimi, acil durumlar, bu eve aittir.

9. Ev :

Uzun yolculuklar, uluslararası işler, yüksek öğrenim felsefe, din, yabancı diller, ile ilgilidir.  Yaşlılarla olan ilişkileriniz bu evle ilgilidir. Akademik makaleler bu evle alakalıdır.

10. Ev :

 Uzun vadede planladığımız hedefler,  duygularımızla, kariyerimiz arasındaki köprüdür.  Otoriteyle ilişkimiz bu evle alakalıdır. Duygularımızla, kariyerimiz arasındaki dengedir.

11. Ev :

Üye olunan vakıflar – dernekler, organizasyonlarla ve kolektif aktiviteler ile ilgilidir.  Teknolojiyle olan ilişkimiz bu evle alakalıdır. Ekip çalışmasına dayanan tüm faliyetler de bu evin kapsamındadır.

12. Ev :

Bilinçaltı karma, bilinmeyen- görülmeyen, sırlar, gizli düşmanlıklarla ilişkilidir.  Üst benlikle temas, biliçaltının hayatımızdaki yerini anlatan evdir. Toplum dışında olmayı ve sınavları ifade eder. Acılar ve kayıplar, izolasyon ve toplum dışında olmakla ilgili olaylar bu ev kapsamındadır.