Barbie Filmi Temmuz Ayında Vizyonda!

Margot Robbie ve Ryan Gosling başrollü Barbie filmi!

Temmuz ayı sonuna doğru güzel filmler sinemada yerini alacak. Bunlardan en çok ses getireni hiç şüphesiz Barbie filmi.

Barbie Filmi Oyuncuları Kimler?

Filmin oyuncu kadrosunda tam bir Barbie olan Margot Robbie ve Ken için uygun mu bilemediğim Ryan Gosling var. Bana uygunluğu sorgulanabilir gelse de Gosling, hem kadınların hayran olduğu bir oyuncu hem de erkeklerin fanı olduğu bir idol. Özellikle Blade Runner 2049 filmindeki performansı ve yalnızlığı ile erkeklerin ‘bu adam aynı ben’ benzetmesi yaptığı ve dolayısıyla kendine benzettiği oyuncu Ryan Gosling sayesinde Barbie filminde takım elbiseli erkekleri göreceğiz gibi. : ) Öyle ki sosyal medyada bunun için örgütlenmeler oluşturan erkekler var. ‘Takım elbise ile geleceğiz’, ’10 erkek, çocuk filminde olacağız’ gibi cümlelerle toplanıyorlar. Umarım küçük tatlı kız çocuklarına da yer bırakırlar : )

Margot Robbie için konuşmaya dahi gerek olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Barbie’ye benzemesi dışında oldukça güzel bir kadın ve bir o kadar da iyi oyuncu. Kendisinin de erkek izleyicileri filme çektiğini söyleyebilirim.

Barbie Filmi Konusu Nedir?

Barbie filmi olunca çok da devasa kalitede konu beklemiyorsunuz diye düşünüyorum. Bu filmin konusundan bahsedelim. Barbie, Barbie Dünyası’nda yaşayan yüzlerce Barbie’den biridir. Fakat o dünyadaki herkes kadar mükemmel olmadığını düşünüyor. Hatta fragmanda düztabanlığı hakkında konuşuyor ve dışlanıyor. Mükemmel kadın imajına çok uzak olduğunu düşünüp o dünyadan ayrılmak istiyor. (Sen mükemmel değilsen biz neyiz Margot) Gideceği dünya ise bizim yaşadığımız gerçek dünya. Fakat bir sorun var. Barbie dünyasında mükemmellikten uzak gibi görünse de burada dış görünüşü büyük ilgi çekmeye başlıyor.

Fragmanındaki görsel efektler, Barbie dünyasını anlatmaya çalışırken abartılı bazı oyunculuklar itici geliyor. Fakat gerçek dünyaya geldiğini gördüğümüz kısımdan itibaren ilgi de çekici. Asıl dikkat çekici gelen ise fragmanda ‘Barbie’den nefret edenler izlesin’ minvalinde bir söz kullanılması. Acaba The Boys dizisi gibi kahramanlaştırılan ve abartılan bu karakterlerin gerçek yüzünü göstermek anlamında mı kullanıldı? Yoksa sadece insanların ondan nefret etmesini izlemenin bize haz vereceğini düşündüklerinden mi bu cümleyi fragmana eklemeyi düşündüler? Bunu izleyip anlayacağız.

Barbie Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Greta Gerwig yönetmenliğindeki Barbie filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyonda olacak.