Belirsizlik

Belirsizlik denizinde kaybolan bir hayat.

İnsan korku dolu hayatında hep bir belirsizlik ile yaşar. Ne kadar çabalasada bu belirsizlik duygusunun hep bir adım yakınında olur. Bazı insanlar onu görmezden gelip hayatına devam eder ve bir adım değil bir kaç adım ötesinde bırakır onu ama bazı insanlar asla uzaklaşamaz hep ensesinde hisseder onu. Ben belirsizliği ensesinde hissedenlerdenim.

Ben belirsizliği hayatının merkezine koyup korku dolu ve acınası hayat yaşanlardanım. Bir belirsizlik denizinde debeleniyorum yüzme bilmeden. Ne kadar debelenirsem o kadar dibe batıyorum.

Bu günüm ve geleceğim o kadar belirsiz ki ne yapacağımı bilmiyorum. Hatta en kötüsü kim olduğumu ve neleri sevdiğimi sevmediğimi yani kendimi bile tanımadığım bu dünyada nasıl hayatta kalacağımı bile bilmeden yaşamaya çalışıyorum. İnsanlar bu duygu ile nasıl yaşıyor hiç bilmiyorum ve büyük bir ihtimalde hiç bilemden yaşayıp öleceğim.

Kaç yaşına geldim bu belirsizlik denizinden çıkamadım. Biliyorum beni bu denizden benden başka kimse kurtaramz ve bende de bu güç maalesef yok. Bir gün bu belirsizlik denizinden kurtulacak güce ulaşmak istiyorum ama çabalayacak gücü bir bulamıyorum.

Belirsizlik duygusunu o kadar yoğun yaşıyorum kim kelimelere dökmekte çok zorlanıyorum.