Bir Animatör Joanna Quinn

Yumuşak çizimleriyle Joanna Quinn

Quinn'in ilk filmi 1987'de bitirdiği  Girls Night Out, Annecy Film Festivali'nde üç ödül kazanmıştır. 

Girls Night Out

Sakin bir Galli ev hanımı olan Beryl'in, yerel bir barda "kadınlara özel" bir gecede doğum günü ziyafeti çekerken akşam eğlencesiyle karşılaştığı, bir erkek striptizciyi konu alan gürültülü bir komedidir.

1990'da tamamladığı Body Beautiful Rob Brydon Jones tarafından seslendirilmiştir. 

Body Beautiful

Beryl ve arkadaşları, Galler'de bir Japon fabrikasında çalışmaktadır. Beryl'in (Menna Trussler) kilo sorunu vardır ve maço süpervizörü Vince (Rob Brydon) hayatının belasıdır. Ama çok geçmeden ödeşme zamanı gelir.

Dreams and Desires Family Ties

Dreams and Desires Family Ties 2006 yılında tamamlanmış ve filmimde Beryl, film yapımına takıntılı hale gelir ve bir arkadaşının düğününü videoya çekmesi istenir.

Britannia

1993' biten İngiliz Emperyalizminin gelişimi ve ölümü üzerine keskin ve vahşi bir iddianame Britannia.

Elles

19962da tamamlanan Toulouse Lautrecs'in iki modeli hareketleniyor ve pozdan gürültülü bir mola: Elles.

Wife of Bath

Billie Whitelaw, Liz Smith ve David Troughton'ın seslendirmeleriyle hayat bulan Wife of Bath 1998 yılında tamamlanmıştır.  Chaucer'ın Canterbury Masallarından birinin gürültülü ve sert bir uyarlaması olan Wife of Bath çizimleriyle hayal edici.

 Affairs of the Art

Affairs of Art, Les Mills tarafından yazılıp üretildi ve Brendan Charleson ve Menna Trussler tarafından Beryl olarak seslendirildi. Ocak 2021'de gösterime giren film, Clermont-Ferrand Kısa Film Festivali'ndeki Dünya Prömiyeri'nde En İyi Animasyon ödülünü kazandı. Beryl çizime tamamen takıntılıdır ve saplantısı tüm ev hayatına hükmeder.

Source and Images:

Joanna Quinn - Wikipedia