Bir Gamer'dan 5 Hikayeli Oyun Önerisi

Sizi içine çekecek hikayeye sahip oyunlar.

  1. What Remains of Edith Finch - $10.59 USD

Washington eyaletindeki bir aile hakkında tuhaf hikayelerden oluşan bir derleme. Edith olarak devasa Finch evini keşfedecek, aile geçmişini araştırırken ve ailesinde neden hayatta kalan son kişinin kendisi olduğunu anlamaya çalışırken hikayeler arayacaksınız. Her aile bireyinin hikayesi sizi büyüleyecek ve her bir bireyi daha fazla merak edeceksiniz.

2. Tails Noir - $12.49 USD

Tails Noir, post-noir türünde bir macera anlatısıdır. Rakun özel dedektif Howard Lotor olarak oldukça kişisel bir değişim ve dönüşüm hikâyesini açığa çıkartırken hayvanların yaşadığı distopik Vancouver'ı keşfet. Karakterler ile etkileşime girecek ve gizemli bir davayı açığa çıkaracaksınız.

3. Life is Strange Complete Season - $15.99 USD

En iyi arkadaşı Chloe Price'ı kurtarırken zamanı geri alabildiğini keşfeden fotoğrafçılık son sınıf öğrencisi Max Caulfield'ın hikayesine katılın. Gücünüz ile birlikte çeşitli olaylara şahitlik edecek ve hikayenizin sonunu etkileyecek önemli kararlar alacaksınız.

4. Red Dead Redemption 2 - $59.99 USD

Red Dead Redemption 2 yeni çağın şafağında Vahşi Batıda Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatan görkemli bir onur ve sadakat destanı. Ayrıca, paylaşımlı ve canlı Red Dead Online dünyasına da erişim sağlıyor. Arkadaşalarınız ile birlikte de oynayabileceğiniz Red Dead Redempiton, hikayesi sizi oldukça büyüleyecek.

5. Layers of Fear 2 (2019) - $10.19 USD

Layers of Fear 2, keşif ve hikayeye önem veren birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Oyuncular, gizemli bir yönetmenin okyanus gemisinde çekilen bir filmde başrolü üstlenmesi çağrısına kulak veren bir Hollywood aktörünü kontrol ediyor. İlk oyunundan bağımsız olan bu oyun tıpkı ilk oyun gibi sizi oldukça etkileyecek.