Bir Kore Dizisi Önerisi: Business Proposal

içinizi ısıtacak, size iyi gelecek bir Kore dizisi önerisi: Business Proposal

Eğer siz de boş zamanlarınızda gerçek hayatta olamayacak kadar tatlı bir romantik komedi izlemek istiyorsanız, eski Kore dizilerinin tadında oldukça klişe ama baymayan bir dizi olarak Business Proposal’ı çok sevebilirsiniz.

Baş rollerinde Ahn Hyo Seop ve Kim Se Jeong’un bulunduğu dizinin konusuna oldukça aşinayız aslında. Zengin bir adamın babası, adamı zorla evlendirmeye çalışıyor, bir başka zengin bir kadın da aynı şekilde zorla randevulara çıkartılıyor ancak kendisi gitmek yerine yakın bir kız arkadaşından gitmesini isteyerek durumdan kurtuluyor. Baş kahramanımız olan yakın kız arkadaşı, çıktığı randevuda randevunun tekrarlanmaması için başarılı bir oyunculuk sergileyerek hem kendisini hem arkadaşını kurtarmış oluyor.

Ancak bu sefer, olaylar değişiyor. Çünkü kadın baş rolümüz Shin Ha Ri bu sefer çalıştığı şirketin başkanı Kang Tae Mu ile randevuya çıktığının farkında değil.

Ve en önemli durum ise, Kang Tae Mu’nun Shin Ha Ri’nin tüm kabul edilmeyecek davranışlarına rağmen Shin Ha Ri’ye evlenme teklifi etmesi.

Bu şekilde işlerin karıştığı ve olayların başladığı dizi, oldukça sürükleyici ve komik bir örgüye sahip. Her bir olay, yeteri kadar verilmiş ve bu da izleyicinin sıkılmamasına sebep olmuş.


Olay örgüsünde yer alan dramatik durum ve olayların oldukça yumuşak ve pozitif bir şekilde işlenmiş olması da dizinin izleyenlerde iyi hissettirici bir etkiye sahip olmasında etken olan durumlardan.

Business Proposal, şahsen izlerken çok keyif aldığım ve bana kendimi iyi hissettiren bir dizi oldu. Kang Tae Mu’nun ve Shin Ha Ri’nin kendi hikayelerini de görmüş olduğumuz dizi, toksik olmayan ama aynı zamanda da tam izleyicinin görmek istediği didişmeyi veren bir ilişkiyi gözler önüne seriyor.

Eğer pozitif ve tatlı bir dizi izlemek istiyorsanız, Business Proposal çok yerinde bir karar olabilir.