Bir Oyuncudan 5 Karışık Oyun Önerisi

Steam favorilerim ile yeniden karşınızdayım.

  1. Detroit: Become Human - $31.99 USD

Detroit: Become Human sizi makinelerin insanlardan daha akıllı olduğu bir yakın geleceğe taşıyor. Şimdiye kadar oluşturulan hikayeler arasında en fazla dallara ayrılanlardan biri olan bu hikayede vereceğiniz her karar oyunun sonucunu etkileyecek. Her karakter ile ayrı bir bağ kuracak ve onlarla yeni dostluklar kuracaksınız. Kurduğunuz bu dostluklar, bağlar sizi derinden etkileyecek.

2. Layers of Fear (2016) - $10.19 USD

Layers of Fear ağırlıklı olarak hikayeye ve keşfe dayanan, birinci şahıs bir psikedelik korku oyunu. Oyuncular, tek amacı Başyapıtını tamamlamak olan bir ressamı kontrol ediyorlar. Oyuncular, hem sürekli değişen bu Viktorya dönemi malikane hem de ressamın kırılgan ve çökmekte olan ruh hali ile eşsiz bir maceraya atılıyorlar. Kontrol ettiğimiz karakter aracılığı ile gördüğümüz dünya bize bambaşka bir bakış açısı sağlıyor.

3. Life is Strange 2 - $25.96 USD

Trajik bir olayın ardından Sean ve Daniel Diaz kardeşler evden kaçarlar. Polisten korkan ve Daniel'in yeni telekinetik gücüyle uğraşan çocuklar Meksika'ya gider. Yolculuklarındaki her durak yeni arkadaşlar ve yeni zorluklar getirir. Her bir eylemin sonucu olan bu oyunda karar vermek oldukça zor. Kararların sonu etkilediği bu oyunda yeni hisler deneyimliyor ve yeni arkadaşlıklar kuruyoruz.

4.OMORI - $19.99 USD


Renkli arkadaşlar ve düşmanlarla dolu tuhaf bir dünyayı keşfedin. Zamanı geldiğinde, seçtiğiniz yol sizin kaderinizi belirleyecek ve belki de başkalarının da kaderini...

5. Stray - $14.99 USD

Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, unutulmuş bir siber şehirden kurtulmak ve eve giden yolu bulmak için antik bir gizemi çözmek zorunda. Stray ile bir kediyi canlandırdığımız bu oyunda bulmacalar çözecek ve yeni robot dostlarımızla vakit geçireceğiz.