Birlikte Çevrimiçi Film ve Dizi İzlemenin 5 Yolu

Mesafeler artık eğlenmeye engel değil.

Sosyal mesafe olayının en katı günleri geride kalmış olsa da pandemi alışkanlıklarımızdan bazılarını hala devam ettiriyor olabiliriz. Yatağımızdan veya kanepemizden ayrılmadan en sevdiğimiz insanlarla film ve dizi izleyebileceğiniz sitelere göz atacağız. Yakınlarınızla binlerce kilometre uzakta olsanız bile birlikte çevrimiçi film izlemenin en iyi yolları için yazıyı okumaya devam edin.

Rave

Rave, kullanıcıların birlikte film izleyebilmeleri için kullanacağınız en iyi platformlardan birisidir. Yalnızca ücretsiz olmakla kalmaz, aynı zamanda Netflix, Hulu, HBO Max ve daha fazlası gibi en popüler hizmetlerle de uyumludur. Bilgisayarınıza programı indirdikten sonra film ve dizi keyfinize başlayabilirsiniz.

Rave nasıl kullanılır?


Teleparty

Abonelerin aynı anda sohbet etmelerini ve birlikte izlemelerini sağlayan yeni bir Google uzantısıdır. Tek yapmanız gereken eklentiyi indirmek ve hazır olduğunuzda etkinleştirmektir. Netflix, Disney Plus, Hulu, HBO, ve Amazon Prime Video'yu desteklemektedir.

Teleparty nasıl kullanılır?


Kast

Kast, istediğiniz kişiyle çevrimiçi filmler hatta oyunlar yayınlamanıza olanak tanır. Hizmetin Tubi ve YouTube ile ücretsiz olduğunu belirtmek önemlidir. Ancak Netflix gibi başka bir şey izlemek istiyorsanız, küçük bir ücret ödemeniz istenecektir.

Kast nasıl kullanılır?


Metastream

Metastream insanları birbirine bağlayan kusursuz bir platformdur. En sevdiğim kısmı aşırı akıcı ve hızlı olması. Diğer hizmetlerden farklı olarak, playlist oluşturabiliyorsunuz ve arkanıza yaslanıp istediğiniz içerikleri izleyip, arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Metastream nasıl kullanılır?


Wath2Gether

Watch2gether ile nerede olursanız olun arkadaşlarınızla aynı video içeriğini izleyip chat kısmından sohbet edebileceksiniz. Senkronize videoların keyfini çıkarmak ve birlikte eğlenmek isteyen kişiler için mükemmel bir web sitesi. Aynı Metastream gibi burda da playlist oluşturabilirsiniz. İster uzak mesafeli bir ilişki içinde olun, ister arkadaşlarınızla birlikte film ve dizi izlemek, müzik dinlemek ya da ekran paylaşmak için Watch2gether size mükemmel bir platform sunuyor. Watch2gether'ın en büyük avantajlarından biri de hem sohbet etmek hem de video ve mikrofonu kullanabilmek. Tek yapmanız gereken bir oda oluşturmak ve insanları odaya katılmaya davet etmek. Katıldıktan sonra tarayıcılarda ve akıllı telefonlarda izleyebilirsiniz. İsterseniz renk temalarını bile istediğiniz renk yapabilir hatta wallpaper koyabilirsiniz.

Watch2Gether nasıl kullanılır?

BONUS!

YouTube Party

Arkadaşlarınızla eş zamanlı dizi kesitleri veya müzik dinlemek için kullanabileceğiniz harika bir YouTube eklentisi. Sohbet kısmı bulunmaktadır. Eş zamanlı olarak video izlerken aynı zamanda da arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

YouTube Party nasıl kullanılır?