Black Desert 2020 Yılının En İyi MMORPG Türünde Oyunu Seçildi!

MMORPG oyunları arasında başarılı bir şekilde yükselmeye devam eden Black Desert'a gelin bir bakalım.

MMORPG oyunları arasında başarılı bir şekilde yükselmeye devam eden Black Desert oyunu birçok ülkede oyun dünyasının gözdelerinden olmaya devam ediyor. 2019 yılında Almanya’da World of Warcraft ve Guild Wars 2 oyunlarıyla birlikte “Yılın En iyi Oyunları” arasında yerini aldı. Pearl Abyss başarıları sayesinde dünyanın her yerinde kategorilerde aday gösterilerek ödül kazanmaya devam eden oyun başarısını gözler önüne seriyor.

150’den fazla ülkede 10 milyon kullanıcı tarafından takip edilen Black Desert oyunu Kuzey Amerika ve Avrupa’daki büyük ülkelerde 2020 yılının en iyi MMORPG ödülünü kazandı. Black Desert, 2019 yılında World of Warcraft, Final Fantasy XIV, Guild Wars 2 ve The Elder Scrolls Online oyunlarıyla birlikte en iyi performans gösteren MMORPG oyunları arasında yerini aldı. 

Black Desert, Almanya’da elde ettiği başarının ardından farklı ülkelerde de adını duyurmaya devam ediyor. Almanya’da en iyi MMORPG oyunları arasına girdikten sonra Amerika’da teknoloji medyası olan TECHSPOT tarafından “En iyi Sandbox MMO” olarak seçildi.

Bununla birlikte MMORPG dünyasının önde gelen isimlerinden olan Black Desert, Taipei Computer Association’ın düzenlediği 2019 Game Star’da “En İyi Bilgisayar Oyunu” kategorisinde aday gösterildi. Bu kategorinin kazananları ise 6 Şubat tarihinde açıklanacak.

Black Desert, şu anda 150’den fazla ülkede 10 milyon seveni olan, yoğun savaş ve maceralara sahip açık dünya MMORPG oyunudur. Pearl Abyss, geçtiğimiz yıl aralık ayında düzenlenen Calpheon Şöleni’nde yaptığı açıklamaya göre 2020 yılında başarısını devam ettirmek için Türkiye dahil tüm ülkelere düzenli içerik güncellemeleri yapmaya ve kullanıcı odaklı hizmetler sunmaya odaklanacak.