Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadınının kişisel özellikleri ve karakter analizi.

Doğduğumuz ay, karakterimiz, yaşabileceğimiz sorunlar, dış görünüşümüz vb. konularda bizlere bilgi verir. Doğdumuz ay burcumuzu, doğduğumuz saat ve yer ise yükselenimizi belirler. Burçlara inanıyorsanız doğum haritanızı çıkartabilir, günlük burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz.Öyle ki inanan insanlar günlük burç yorumlarını okuyarak güne başlıyor.

Bugün 21 Nisan-20 Mayıs arasında doğan boğa burcu kadınlarının karakterleri(olumlu olumsuz özellikleri) hakkında konuşacağız. Yönetici gezegeni Venüs olan boğalar Zodyak grubunda yer alırlar ve yemeğe olan düşkünlüğüyle tanınırlar.

Boğa kadınları fiziksel olarak geniş omuzlara sahip, saçları parlak ve gür, burunları yuvarlaktır. Olağanüstü bir konuşma yeteneğine sahiptirler.

Peki boğa burcu kadınının kişilik özellikleri ve karakter analizi nasıldır?

Boğa burcu kadınının kişisel özellikleri ve karakter analizi

Boğa kadını egolu bir insan değildir(iyi olduğu konular hariç :)).Gereksiz ego ve samimiyetten haz etmez. Fark ettiğinde tavrını koyması an meselesidir.

Boğa burcu kadınları netliği sever. Belirsizlik onlar için bir seçenek olamaz.Özellikle ilişki konularında.Gerçeği iyi ya da kötü bilmek, öğrenmek ister. İletişime açık sosyal bir insandır. İnsanlarla kolaylıkla anlaşabilir fakat arkadaşım, dostum dediği kişiler için oldukça seçicidir.

Sırlarınızı, sıkıntılarınızı dinler ve yanınızda olur. Size destek verir. Güvenebilirsiniz zorunda kalmadıkça bunları kimseyle paylaşmaz.(Kendi sırlarını,bilinmezliklerini anlatmaz ama :) )Emir cümlelerine karşı fobileri vardır. Yapacak olsa bile yapmaz.

Altıncı hisleri oldukça kuvvetlidir. Çoğunlukla aklına gelen başına gelir. Arkadaşları onlar için "şom ağızlı" diyebilirler. Halbuki içine doğar. Boğa kadınları kafaya takmıyor gibi görünse de ciddiye aldığı konularda fazla düşünen burç ödülüne layıktır. Öyle ki çok düşünmekten yatarken bile yorulabilirler.

Kin tutmak onlara göre değildir. İntikam almaları için farklı bir çabaya girmezler. Fakat kişiliklerine,gururunu zedeleyecek şeyler yaparsanız beklemediğiniz yerden sizi vuracaktır.Kendi kendine yetebilen boğa burcu kadınları sıkıntılarını kendisi çözme eğilimindedir. Çevresine yardım etmek onlar için sevinç kaynağıdır. Kötülüğünüzü istemez, çevresindeki insanların başarılarıyla gurur duyar.

İnatçılığıyla ünlüdür. Onlar için küçük bir mesele bile bu özelliğin ortaya çıkması için yeterlidir. İnatçılığı ve dik başlılığı birleşirse korkmanız gerekebilir. Oldukça sabırlıdırlar. Eğer kızdırdıysanız maçı penaltıya bırakmışsınızdır. Kızgın olduğunda söylediklerini kafaya takmamakta fayda var. Kırıcı olabiliyorlar.

İlişkilerinde kıskanç ve sahiplenicidirler. Sevdikleri,güvendikleri insanlara değer verirler.Bu insanlarla sorun yaşamak hiç istemedikeri bir durumdur. Öyle ki en çokta bu insanlar tarafından incinirler.

Gün içerisinde 3 farklı duygusal geçiş yaşayabilirler :)

1.Nedensizce düşünür, boş boş etrafına bakar.

2.Biraz çılgınlık yapmak isteyebilir dans eder, şarkı söyler, sürekli espri yapar.

3.Gereğinden fazla enerjiyle birden fazla iş yapar.

Bu burcun kadınları kendilerini harika görme duygusuna sahiptir. Kendilerinden daha başarılı ve daha mutlu birini görünce kıskanmazlar ama kendileri de aynı başarıyı elde etmek için can atarlar.

Özetlemek gerekirse boğa kadınlarının olumlu özellikleri

  • Sadık
  • Eğleceli
  • Yaratıcı
  • Azimli
  • Sahiplenici

Boğa kadınlarının olumsuz özellikleri

  • İnatçı
  • Fazla meraklı
  • Tembel, keyfine düşkün
  • Kıskanç