Bu Haftanın Ücretsiz Oyunları!

Epic Games'ten bu hafta ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar City of Brass ve Total War: WARHAMMER.


Bu hafta Epic Games'in 2 ücretsiz oyun verdiği haftalardan biri. Ayrıca City of Brass (Steam: 32 TL, Epic Games: 29 TL) gibi 30 TL bandında bir oyunun yanı sıra Total War: Warhammer gibi 345 TL değerinde bir oyuna da sahip olabileceksiniz.

Bu haftaki oyunların ilki olan City of Brass aslında yakından da tanıdığımız BioShock geliştiricileri tarafından oluşturulan bir birinci şahıs aksiyon oyunu. 2018 çıkışlı bir oyun olan City of Brass, Binbir Gece Masalları temalı bir metropolün merkezine ulaşmaya çalışırken başımızdan geçen maceraları konu alıyor. Ana hikayesinin yaklaşık 5 saatlik, tamamlanışının da 11 saat gibi bir oynanış süresi olan City of Brass, kütüphanenize eklediğinizde bir şey kaybetmeyeceğiniz türden bir oyun.

Bu haftanın ikinci ve diğer haftalara göre görece pahalı olan oyunu Total War: Warhammer ise 2016 çıkışlı bir oyun olup aksiyon ve strateji tarzında uzun süreli bir oynanış sunuyor. Ana hikayesinin 33, tamamlanışı ile beraber yaklaşık 147 saatlik bir süreye sahip oyunu Steam, 'Total War™: WARHAMMER® efsanevi kahramanlar, devasa canavarlar, uçan yaratıklar, büyü gücüyle yaratılan fırtınalar ve kâbuslardan fırlamış savaşçılardan oluşan birliklerle dolu bir dünyayı gerçeğe dönüştürüyor' şeklinde tanımlamış. Total War serisi için güzel bir başlangıç olabilecek bu oyun, tek bir tık ile Epic Games Launcher'ında.