Bu Oyunlar Saatlerinizi Heba Etmez!

2019 yılını anma adına sizlere güzel bir oyun listesi hazırladık. Peki siz bu liste de başka hangi oyunların bulunmasını isterdiniz?

2019 yılını artık ardımızda bıraktık. 2020 ise bizim için oldukça heyecanlı bir bekleyiş yılı! Fakat bu heyecanlı bekleyeşimizi daha verimli geçirebilmeniz ve geçen 2019 yılını anma adına sizlere güzel bir oyun listesi hazırladık. Keyifli okumalar!

DEVILS MAY CRY 5

Oyun dünyasının en köklü ve en sevilen serisi Devil May Cry, grafik ve oynanış bakımından olsun 2019'un vazgeçilmezlerinden!

RESIDENT EVIL 2

Dünyayı kasıp kavuran bir zombi salgınının ardından dünya hayatta kalanları yaşamak için kaosa sürüklüyor. Korku ve gerilimi iliklerinize kadar hissedeceksiniz!

APEX LEGENS

Yıl içerisinde PUBG oyununa bile fark atmış Fps tarzında hayatta kalma oyunu olan Apex kesinlikle saatlerimizi harcamamıza değen bir oyun!

METRO EXODUS

Yazar Dmitry Glukhovsky'nin romanlarından esinlenen bir oyun serisidir. Ölü olan Moskova'nın harabeleri arasında kaçarak, kıyamet sonrası Rusya üzerinde geçen macera dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Kış mevsimini iliklerinize kadar hissedeceksiniz!

MORTAL KOMBAT 11

Karakterlerin iz bırakan hikayeleri, efektlerin muazzamlığı ve dövüşlerde ki son vuruşlar olsun, Mortal Kombat 11 bu listede olmaya hak kazanıyor!

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

Online bir oyun olan bu seri de yeni ırklar tanıyıp, yeni mekanları keşfetmenin yanı sıra takımınızı oluşturup arkadaşlarınızla beraber kötülüğe meydan okuyabilirsiniz!

SEKIRO: Shadows Die Twice

Steam üzerinden çıkışının hemen ardından en çok satanlar listesinde zirveye oturan oyun, birçok oyuncu kitlesinin bağımlılığı haline gelmişti. Başarılı dövüş grafikleri ve anı yeterince iyi bir şekilde yansıtan bu oyun listemize kesin bir giriş yapıyor!

NBA 2K19

Her sene yeni özellikleriyle kendine farklılık katan seri, oyunculara gerçekçiliğin tüm sınırlarını zorlayarak harika bir deneyim sunuyor! Bir çok takım ve oyuncuyu barındıran oyun ile basketbol, teknoloji ile harika bir uyum sağlamış!


Bu liste de başka hangi oyunların bulunmasını isterdiniz? Yorumlara yazabilirsiniz!