Bu Yaz Ayağınızdan Çıkarmak İstemeyeceğiniz Ayakkabılar

Ayakkabılarınız sayesinde bir adım önde olmak ister misiniz?

Tercih ettiğiniz ayakkabılar tarzınızı farklı kılarken bir yandan da karakteriniz hakkında çok şey söyleyen bir yardımcıdır. Neyi sevdiğinizi neyi önemsediğinizi giydiğiniz ayakkabıdan anlayabiliriz. Bu yüzden hadi bu yaz ayakkabılarımızla konuşalım! Hem trend hem de seni en iyi yansıtabilecek olan ayakkabılara göz atalım.

1- Onitsuka Tiger

Adidas Sambalardan sıkılıp yeni bir model arayışındaysanız hem sade hem cool hem de rahat bir kombin için renk renk Tiger ayakkabılar bu yaz sizi bekliyor.



2- Dr. Martens Jorge

Terlik rahatlığı ve ayakkabılığı şık isteyenler için en ideal seçim!

     


 

3- Rugan Mary Janes

Balerin tarzını kendi tarzıyla harmanlamak hem tatlı hem de yaza hazır görünmek için tercih edilecek en uygun model olan bu ayakkabılar, tarzınız ne olursa olsun sizi yaz günü sokaklarda bir adım ileri taşıyacaktır. İster kot pantolon ile ister şort ve eteklerle isterseniz de elbiselerle kombinleyebileceğiniz bu parça bu yaz sizin en yakın arkadaşınız olacak!


             

                  


4- Spor Mary Janes

Bu yaz rahatına bakmak ve tarzına fark katmak isteyenler için ise mükemmel bir seçenek olan spor mary jane ayakkabılar sayesinde biraz nostalji yaparak çocukluğunuza dönebilirsiniz. Hem vintage bir havası olan hem de spor gözüken bu ayakkabılar bu yaz size eşlik etmeye hevesli.