Cehennem Melekleri'nin Yeni Filmi

Çok Beklenen Serinin 4. Filmi Çıkıyor

Uzun yıllardan beri sesi çıkmayan cehennem meleklerinin yeni filmi geliyor. Film serisinin en son çıkan filmi olan Cehennem Melekleri 3, 15 Ağustos 2014'te çıkmıştı. O zamandan beri suskun olan film sonunda sessizliğini bozdu ve ilk fragmanını yayınlarken vizyona giriş tarihini ise 22 Eylül 2023 olarak belirledi.

Fragmana ve filme değinmeden önce fragman yayınlanana kadar neler oldu biraz ondan konuşalım.

Resmi olarak çekimlerin Ağustos 2021’de başlarken 29 Eylül 2021’de de bittiğini öğrenirken 1 Ekim 2021’de ise Sylvester Stallone’un sosyal medyadan film çekimlerini bitirdiklerini ve bu film serisi Cehennem Melekleri 4’ün bitişi ile filmde can verdiği Barney Ross’u son kez canlandırdığını ve seriden ayrılacağını söyledi. Ayrıldıktan sonra ise Jason Statham'ın film serisinin geri kalan kısmını devralacağını doğruladı.

Sonrasında gelişen olaylarda ise film çekimlerini bitirdik demelerine rağmen beklenmedik şekilde filme yeni oyuncular dahil olurken Kasım 2021’de Selanik de dahil olmak üzere Yunanistan’ın birçok yerinde çekimler yapıldı. Bir söylentiye göre Yunanistan’daki film çekimlerinde Yunanistan Silahlı Kuvvetleri çalışanları bir ay boyunca fazla mesaiye kalarak filmde rol aldılar, fakat kendilerine hiçbir şekilde bir ödeme yapılmadığı söylenmişti. Filmin tam çekimleri ise Londra, Bulgaristan ve Yunanistan’da çekilip tamamlandı.

“Need for Speed” ve “Bay ve Bayan Smith” gibi ünlü filmleriyle ismini duyurmuş Scott Waugh yönetmen rolündeyken serinin önceki filmlerinden de bildiğimiz üzere oyuncu kadrosu her zamanki gibi diğer yönetmenleri kıskandıracak türden. Başrolü Sylvester Stallone, Jason Statham, Randy Couture ve Dolph Lundgren çekerken serideki diğer oyuncular da beklenmedik diyebilirim. Bu beklenmedik oyuncular arasında Megan Fox ve en çok şaşırtıcı olan 50 Cent bulunmakta.

Filmin konusuna gelecek olursak; Cehennem meleklerimiz, bir terör örgütü organizasyonunun planları üzerine oluşacak Rusya ve Amerika arasındaki nükleer savaşı önlemek amacıyla göreve çıkarlar. Son çare olarak çağrılan cehennem melekleri takımımızdan çıkacak bu savaşı önlemeleri ve dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarmaları istenir. Bolca aksiyon ve dövüş sahneleri bizi bekliyor olacak. Takımımızın ise başarıp başaramadığını film çıkınca göreceğiz.

Sizce takımımız başarılı mı yoksa başarısız mı olacak dersiniz?