Çekim Yasası İle Her Şey Mümkün

Geçmişte yaşadığınız sıkıntıları, sosyal yargılamaları, kültürel kodlamaları unutun. Hak ettiğiniz yaşamı yaratacak olan tek kişi sizsiniz!

Aslında sadece düşünerek istediğiniz her şeyi kendinize çekebileceğinizi biliyor muydunuz? 

Çağlar boyu dilden dile dolaşan felsefelerde, edebiyatlarda ve efsanelerde düşüncenin ne kadar önemli olduğu hakkında bazı kesitlere rastlamışsınızdır.

Düşünce, canlıdır. Canlı olan düşünce ağızdan çıktığı andan itibaren izlemesi gerektiği yolu izler, oluşturduğu titreşim ve frekanslarla kendini harekete geçirir.

Şu anda yaşamakta olduğunuz hayatı yüksek ihtimalle geçmişte söylediğiniz, aklınızdan geçirdiğiniz düşünceler sonucu yaşamaktasınız. Bu nedenle düşüncelerinizin sizin hayatınızı yönetmesi yerine siz düşüncelerinizi yönetin ve istediğiniz hayata sahip olun.

İyi bir maaş, büyük bir ev, sağlıklı bir yaşam ya da hep mutlu hissetmek mi istiyorsunuz? Burada yapmanız gereken şey gayet basit. Olmasını istediğiniz düşüncelere sıkı sıkıya sarılıp, ne istediğinizi kafanızın içinde tam olarak netleştirip kesinleştirerek bu önemli yasaya, çekim yasasına güvenmek sizi hayallerinize kavuşturacak en sağlam yöntem olacaktır.

Birçok insan düşüncelerin somut bir hal alacağının farkında olmadan yaşamını sürdürür. Başlarına gelen kötü olayları aslında kendileri çekerken, bunu fark etmeden "Neden hep kötü olaylar yaşıyorum?" diye sitem ederler. Aslında bu durum, insanın kötü bir döngüye girmesine neden olur. Olumsuzlukları düşündükçe, peşimizden ayrılmayan bir hal alır. Bu nedenle, kötü bir olay yaşadığınızda yapmanız gereken ilk şey, bu olayın geçici olduğunun farkında olmanız ve onun üstüne düşünmemenizdir.

Çekim yasası üç aşamada gerçekleşir.

1) İstemek

Ne istediğinize karar vermeli ve bunu net bir şekilde belirtmelisiniz. Herhangi bir kağıda yazabilirsiniz, ya da bir kere sesli bir şekilde ne istediğinizi söylemelisiniz. Yeterince net olmadığınız takdirde çekim yasası size istediğinizi vermez.

2) İnanmak

Mutlak inanç, görünmeyene inanmaktır. İstediklerinize gönülden inanın. Onların gerçekleştiğine dair kafanızda senaryolar kurun. Sanki şu anda isteklerinizin hepsine sahipmişsiniz gibi davranın çünkü çekim yasası baskın düşüncelerinizi size geri yansıtmaktadır.

3) Almak

Bu adım çok önemli. Dileğiniz gerçekleştikten sonra nasıl hissedecekseniz şimdi de tam olarak öyle hissedin. Kendinizi iyi hissettiğinizde, bütün iyi şeylerle aynı frekansa geçersiniz ve iyi sizi bulur.

Her şey enerjidir. Siz de enerjiden oluşursunuz. Enerji yok edilemez, sadece şekil değiştirir. Geçmişte yaşadığınız sıkıntıları, sosyal yargılamaları ve kültürel kodlamaları unutun. Hak ettiğiniz yaşamı oluşturabilecek olan tek kişi sizsiniz!