Citadel Amazon Prime Video'da Yayında!

Amazon Prime Video'nun heyecanla beklenen casus dizisi sonunda yayınlandı ve büyük beğeni ilgi...

Amazon Prime Video’nun heyecanla beklenen dizisi Citadel, 28 Nisan’da ilk iki bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Yayınlandığı günden beri en çok izlenenler listesine girdi ve oldukça sevildi.

Citadel İlk Bölüm Yorumu

Dizinin ilk bölümünde fragmanda gördüğümüz bazı sahneleri ve sebepleri normal olarak görüyoruz. Tahmin edildiği gibi hafızasını yitiren bir casusu anlatıyor. Spoiler olmaması için elbette detay vermeyeceğim ama konusundan bahsedeceğim.

Citadel adında bir yapılanmanın casusu olan Mason Kane ve Nadia Sinh, bir görev anındayken fragmanda da gördüğümüz patlama gerçekleşiyor. Patlama sonrası hafızasını yitiren Mason’ın kendi geçmişini merak etmesi ile dizinin merak uyandıran kısmı başlıyor. Daha ilk bölümden aksiyon dolu sahnelere de yer verilmiş. Oyunculuğu da (şahsi düşüncem olarak) çok iyi olan Richard Madden, güzel işler sergileyecek gibi duruyor.

Citadel İkinci Bölüm Yorumu

Dizinin ikinci bölümü bu sefer Nadia ile başlıyor. Dizi ilk iki bölümünde 8 yıl öncesi ve sonrası şeklinde anlatıma sahip. Yine bu bölümde de aksiyon sahneleri yeterince var. Bölüm sonları diğer bölümü merak ettirecek şekilde bırakılır, bu normaldir. Fakat bu dizide daha bir heyecanlı sonlar var. Dediğim gibi spoiler olmasın diye ekstra yorum yapmıyorum. Fakat kesinlikle tavsiye ediyorum.

Citadel Üçüncü Bölümü Ne Zaman?

28 Nisan’da ilk iki bölümü Amazon Prime Video’da yayınlanan Citadel dizisinin üçüncü bölümü 5 Mayıs, dördüncü bölümü 12 Mayıs, beşinci bölümü 19 Mayıs ve altıncı bölümü 26 Mayıs’ta yayınlanacak.