Çıtır Keyiflik Sitcom Önerileri

Yemek yemeden önce ne izlesem diye arayıp sonra yemeğinizi soğutanlardansanız bu öneriler mikrodalga etkisi yaratacak.

Sitcom severler, yemeğini yerken ne izlesem diye çok düşünmesin. Bu liste ne izlemeniz konusunda size yardımcı olacak.

Bir sitcom bağımlısı biri olarak bu önerilerde Friends, How I Met Your Mother, Modern Family, Brooklyn Nine-Nine, The Office gibi klasiklerden bahsetmemeye çalışacağım. Tabii ki bunlardan izlemedikleriniz varsa izlemenizi kesinlikle öneririm. Ancak bu gibi klasikler dışında adından söz edilse de çok duymadığımız ama bu klasikler kadar iyi olan birkaç çıtır keyiflikler bulunmakta.

  1. New Girl

"Who's that girl? Who's that girl? It's Jess!"

Jess, sevgilisinden yeni ayrılmıştır ve üç erkekle aynı eve taşınmak zorunda kalmıştır. İlişki konusunda pek başarılı olmayan Jess, evde geçirdiği zaman boyunca kendini geliştirme fırsatı bulacak ve erkeklerin dünyasını yakından tanıyacaktır. 4 ev arkadaşının birbirinden eğlenceli maceralarını izlerken, arkadaşlık ve aşk ilişkilerinin gelişimine de tanıklık ediyorsunuz.

Esprilerin absürtlüğü, karakterlerin farklı kişilikleri ve bazı sahnelerin senaryodan bağımsız doğal olarak çekilmesi beni diziye bağlayan unsurlardan birkaçı oldu. İlk sezonlarından dolayı bu diziyi izlemeyi bırakmak isteyebilirsiniz ama eğer izlemeyi bırakmazsanız bir süre sonra siz de bu ev arkadaşlarından biri olmak isteyeceksiniz.

Sabredin ve izlemeye devam edin!


2. Two Broke Girls

" Olamaz. Sahte gülüşüm bitti."

Farklı yerlerden gelen ama aynı yerde buluşan iki kadının hikayesi. Farklılıklar olsa da bu bir dostluğa engel değil!

Max Black, uzun yıllardır bir restoranda garsonluk yapmaktadır. Ülkenin en zengin iş adamlarından birinin kızı olan Caroline, babasının iflas etmesiyle meteliksiz kalır ve iş aramaya koyulur. Hayatta kalmak için çalışması gereken Caroline, kendini Max'in çalıştığı restoranda bulur. Ama hiç çalışmamış olan Caroline'a, Max işi öğretmeye ve yoksulluk içinde yaşamaya nasıl uyum sağlayacağını göstermeye başlar. Max, evsiz Caroline'a ev arkadaşlığı teklif ederek uzun süreli bir dostluğun kapılarını aralar. 

Yine birbirinden farklı ve absürt karakterler bulunan sitcom ani bir son yapmış olsa da yemeğinizi yerken izleyebileceğiniz, keyifli espriler içeren çıtır keyiflik bir sitcom.

3. Two and a Half Men

İkili hikayelerden gidiyoruz ama bu sefer buçuk porsiyon fazla!

 Bekar ve çapkın Charlie Harper karakterinin yaşamının, eşinden yeni ayrılmış kardeşi Alan Harper`ın evine oğlu Jacob David ile taşınmasıyla değişmesiyle başlar. Charlie ve yeğenin arasında masum bir bağlılık vardır. 

İki (+buçuk) adamın aynı ev içerisinde geçirdikleri hikayeler ve her karakterin gelişimleri sizlere çok keyifli geleceğine eminim. Biraz eski bir dizi olması sizi korkutmasın. Yemeğinizde size keyifle eşlik edecekler ve siz de kendinizi Harper ailesinin bir üyesi gibi hissedeceksiniz.

Şimdilik çıtır keyiflik sitcomlar serimize bu üçlüyle başlayalım. Böylece sizlerin de seçmesi için seçeneği azaltmış ve komediyi arttırmış oluruz.

Bu listenin devamı gelecek beklemede kalın!

Umarım yemeklerinizi sıcak yer, çıtır keyiflik bu dizileri gülerek izlerseniz.

Afiyet Olsun!