Disney Plus'ta İçinizi Isıtacak Romantik Filmler

Bu yazımda Disney Plus'ta izleyebileceğiniz romantik komedileri sizin için derledim.

Bulutların Ötesinde (A Walk In The Clouds)

Dünya Savaşı'ndan dönen Paul (Keanu Reeves), otobüste, Victoria (Aitana Sánchez-Gijón) adında genç bir Meksikalı kadın ile tanışır. Kadın hamiledir ancak evli olmadığı için, ailesinin, özellikle toprak sahibi babası Don Pedro Aragon'un (Anthony Quinn) tepkisinden çekinmektedir.

Bağ manzaralarıyla gerçek bir görsel şölen olan bu filmi yüzünüzde bir gülümseme olmadan izlemeniz mümkün değil diyebilirim. Filmi izlemenizin üstünden ne kadar geçerse geçsin dans eşliğinde üzüm ezdikleri sahnenin aklınızın bir köşesinde kalacağını düşünüyorum.

Teklif (The Proposal)

Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska'ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plana sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.

Klişe denebilecek bir konuya sahip olan bu film Ryan Reynolds ve Sandra Bullock ikilisinin de etkisi olsa gerek izlemesi en keyifli romantik komedilerden biridir bana göre.

Özel Bir Kadın (Pretty Woman)

Vivian Ward, çok şanssız bir sokak kadınıdır. Ancak bu kötü şans onu yakışıklı, çok başarılı ve ünlü bir işadamı olan Edward Lewis ile karşılaştırır. İkili, Lewis'in Los Angeles'tan ayrılıp New York'a geri döneceği 1 hafta boyunca birlikte zaman geçirecektir. Ancak para karşılığı yapılan bu anlaşmaya günler ilerledikçe duyguları da karışmaya başlayacaktır.

Romantik komedi deyince aklımıza ilk gelen ve 90'ların kült filmlerinden olan Pretty Woman'ı hala izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama listeye eklemesem olmazdı.

Gerçek Masallar (Bedtime Stories)

Gerçek Masallar'da iki küçük yeğenine anlattığı uyku öncesi öykülerinin gizemli şekilde gerçeğe dönüşmeye başlaması üzerine hayatı sonsuza kadar değişen Skeeter Bronson adlı otel görevlisinin başına gelen serüven dolu eğlenceli olaylar serisi anlatılıyor.

Her anının eğlence dolu olduğu bu film ailecek izlemek için harika bir seçenek.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (10 Things I Hate About You)

Bianca, okuduğu üniversitede herkesi kendine hayran bırakan güzeller güzeli bir kızdır. Ablası ise sürüp giden tüm hayatı boyunca nedense erkeklere hiç ilgi duymamıştır. Bianca'nın yaşamı da ablasının bu çekinik tercihleri tarafından şekillendirilmektedir.

Sen Uyurken (While You Were Sleeping)

Lucy yalnız bir genç kadındır. Noel zamanı bir gün metro durağında beklerken bir adamın raylara düştüğünü görür. Peter adındaki bu adamın hayatını kurtarır ve hastaneye yatmasına yardımcı olur. Peter kendinde değilken Lucy bu adamın hayatı boyunca beklediği gibi bir adam olduğunu düşünür.

Dahi Prens (Geek Charming)

''Popüler kız'' Dylan çoğu insanın isteyip de erişemediği birçok şeye sahiptir. Yakışıklı bir erkek arkadaşı, herkesçe bilinen popüler dostları ve herkesin imrenerek baktığı yeni bir çantayası vardır. Çantasını havuza düşürüp de Josh kurtarınca ''geek'' Josh'ın belgesel filminde yer alma fırsatı yakalar.

Eğer biraz daha genç işi bir romkom arıyorsanız bu film tam size göre. Lisedeki popüler kızları gördüğümüz bir sürü film izlemişizdir ama bu bir başka keyifli ve eğlenceli.