Dizi Önerisi: Santa Clarita Diet

Herkes aşkı için ölür ama ya aşkınız sizden öldürmenizi istese? Bu korku komedide bunu keşfedebilir ya da bir süre etten iğrenebilirsiniz:)

Eğer yeni bir şeyler izlemek istiyorsanız ama kafanız çok karışıksa, patlamış mısırlarınızı alın ve Netflix'i açın. Çünkü size kafanız kadar karışık bir dizi önermeye geldim: Santa Clarita Diet.

Başrollerini Drew Barrymore ve Timothy Olyphant'ın paylaştığı bu diziyi izlerken daha başlar başlamaz bir roller-coaster'daymışsınız gibi hissediyorsunuz. (NOT: Diziyi izlemeye başlayınca Joel karakterini yani Timothy Olymphant'ı nereden tanıdığınızı hatırlayamazsanız Çığlık 2 kadrosuna göz atabilirsiniz :)

Başta her şey çok huzurlu ve diğer günlerle aynı başlıyor. Joel ve Sheila, Santa Clarita'da yaşayan, liseye giden Abby isimli ergen bir kızları olan emlakçı bir aile.

Joel ve Sheila, o sabah da diğer sabahlar gibi normal bir şekilde uyanıp satmaya çalıştıkları bir evi tanıtmak için eve doğru yola çıkıyorlar. Başlarda bir sorun yokken ev turunun ortalarına doğru Sheila birden kusmaya başlıyor. Hayır, işin garip yanı bu değil.

Sheila kustukça kusmaya devam ediyor

Kusuyor, kusuyor, çok fazla kusuyor. Bir oda dolusu kusuyor

Bu ne kadar garip bir şey olsa da yapabilecekleri pek bir şey bulamadıkları ve Sheila'da başka bir sorun olmadığı, aksine normalden daha iyi ve zinde hissettiği için Sheila ve Joel evlerine dönüyorlar. Asıl acayiplik, Sheila yemek yemek istediğinde, pardon, yemek olarak çiğ et yemek istediğinde başlıyor.

Ne kadar daha önce böyle şeyleri sadece filmlerde görseler de, Joel tam bir husband material olarak karısını asla yalnız bırakmıyor ve bir taraftan ne olup bittiğini çözmeye ve kimseye içinde bulundukları durumu belli etmemeye çalışıp bir taraftan da ne kadar bu durumu garipsese de Sheila'nın çiğ etli öğünlerini özenle hazırlıyor.

Tamam, hepimiz eşimiz bir gün aniden bir yaşayan ölüye dönüşüp, çiğ et istediğinde onun için marketlerde koşuşturup en taze, en iyi hayvan etlerini buluruz (!)

Ama ya bir gün artık hayvan etleri yetmezse?

Hem romantik ilişkileri, hem aile ilişkilerini güzel bir şekilde işleyip hem de korku ve komediyi çok iyi harmanlayan Santa Clarita Diet'in 3 sezonuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz!