Dizi Önerisi " WILL TRENT"

Yalnız,yaralı...fakat başarılı bir ajan. Gizem, geçmiş, aşk ve bitmeyen CİNAYETLER! Yerinizi alın bu yolculuk uzun olacak.

Başarılı ama yalnız dedektif, ekip çalışmasının üstesinden gelebilecek mi?

Special agent Will Trent

Bir tarafta aşkı 

Bir tarafta işi

Peki ya geçmişi?

Hepsi bir anda yürüyebilir mi sizce?


Will ve Angie


Başrolde Ramón Rodríguez, Will Trent adlı özel ajan karakterine can veriyor, Erika Christensen ise Angie karakteri ile hem dizinin dedektifi olup hem de başarılı özel ajanımız Will'in biricik ayrıl-barış sevgilisi rolünü üstleniyor.


Dizide göreceğimiz diğer üç önemli karakter ise;

Asi ama başarılı Angie'nin ekip arkadaşı Michael karakterine hayat veren Jale McLaughlin

Yalnız,başarılı aynı zamanda huysuz olan ajanımızın yeni ortağı olan Fatih (Iantha Richardson)

ve Tüm bu ekibi bir araya getiren müdür Amanda, rolüne hayat veren Sonja Sohn.


Sol baştan Fatih,Michael,Will, Angie, Amanda


Çocukken ailesi tarafından terk edilen Will Trent, Atlanta Koruyucu Aile Sistemi adlı bir kuruluşun içinde büyümek zorunda kalmış olup, bir de disleksi hastalığı ile çocukluğundan beri baş etmektedir. Fakat bu rahatsızlığından kimsenin haberi yoktur. Başta kendinin bile...

İşte tüm bunlara rağmen ne olursa olsun azim ile -üstün bir gözlem gücü sayesinde-Georgia Soruşturma Bürosunda özel ajan olarak hayata sımsıkı tutunmuşta biridir. Geçmişi bize daha başka hangi yaralarını hangi hikayelerini gösterecek, bunu sanırım ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Dizi ekibi çoğunlukla her bölümde -konunun gidişâtına bağlı 2 bölüm de olabilir- yeni hikayeleri konu alıyor. Çözülmeyi bekleyen birçok vaka özel ajan Will Trent ve ekibi ile aydınlanıyor. Ve biz izleyiciler Georgia Soruşturma Bürosun'unun ve çalışanlarının hikayeleri ile git gide daha çok bütünlük kuruyoruz.

Genellikle 40-50 dakika arası bölümleriyle her hafta çarşamba günleri Disney +’ta yayınlanmış olan dizimiz, daha bir sezonluk olup 1 aylık bir dizi olsa da eğer dedektif hikayeleri ve kendi hayatlarında aralarındaki tatlı sert ilişkilerini izlemekten keyif alıyorsanız,her hafta bu diziyi bekler hâle geleceksiniz.
Benden söylemesi!

Yani demem o kii,

Abur cuburlarınızı hazırlayıın!!



Bir cinayet mahali ile karşılaştığında orayı o anki gibi yaşaması izlerken beni en çok keyiflendiren anlardan biri olduğunu da söylemeliyim.

Sizin en beğendiğiniz anlar neler olacak bakalım?

Küçük detaylar,büyük resmi görmede çok önemlidir. İzlerken bunu unutmamalısınız.

Bayram tatiline özel, kısa ama keyifli bir seri

Devamı her hafta Disney+'ta!

İzlemeyi ve beni takip etmeyi unutmayın:)
İyi seyirler...