Dünyadan Uzaklaşmanızı Sağlayacak Şarkılar

Gelin hep birlikte güzel bir yolculuğa çıkalım :)


Bazı şarkıları dinlerken farklı farklı duygular hissederiz, böyle şarkılar bizi alıp uzak diyarlara götürürler. Ben de sizler için dinlediğimde tüylerimi diken diken eden şarkıların bir listesini hazırladım, umarım beğenirsiniz :)


Tamino - Habibi

Tamino'nun dinlediğim ilk şarkısı Habibi, bu şarkıyı ilk defa dinlediğimde hissettiğim duyguları başka hiçbir şarkıda hissedemedim. Tamino'nun tüm şarkıları dinlemeye değer, özellikle Indigo Night favori şarkılarımdan biri.

Alina Orlova - Golubi

Gözlerinizi kapatın ve Litvanya'lı şarkıcı, söz yazarı ve besteci müzisyen Alina Orlova'nın bu şarkısını dinleyin, anlamasanız bile hissedeceksiniz.

AKMU - How can I love the heartbreak, you are the one I love

AKMU şarkı sözleri ve ses renkleriyle kalbinizin derinliklerine dokunacak bir ikili. Yukarıdaki şarkıya ek olarak 'Melted' şarkısını da dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Birdy - Quietly Yours

Bu sene Netflix'te vizyona giren, Jane Austen'ın aynı adlı romanından uyarlanan, Persuasion (İkna) filminin müziklerinden biri. Şarkıyı filmde duyar duymaz çok beğenmiştim.

Harry Styles - Matilda

Harry Styles'ın bir arkadaşının hikayesinden yola çıkarak yazdığı bu şarkının sözleri melodisine kıyasla çok daha hüzünlü.

Sezen Aksu - Hayat Sana Teşekkür Ederim

Sezen Aksu bu dört dakikalık şarkısına yaşanmışlıkları ve bir ömrü sığdırmış.

Evgeny Grinko - Valse

Evgeny Grinko'nun insanın yüreğine dokunmayan bir tane parçası yok, hepsi birbirinden eşsiz. Sadece uzanın ve bu melodiye kulak verin.