Emma Chamberlain Gibi Giyinmek: Azın Çokluğu

Youtuber'dan moda ikonluğuna yükselen yolda eğlenceli kişiliğine nazaran sade tarzıyla öne çıkan Emma gibi nasıl giyinebiliriz?

Kimilerinin YouTube'tan kimilerinin Met Gala 2022'de Jack Harlow ile olan viral videosundan kimilerinin Louis Vuitton, Levi's ... gibi ünlü markalarla olan iş birliklerinden kimilerininse Chamberlain Coffee sayesinde tanıştığı Z kuşağının moda ikonu olma yolunda ilerleyen Emma Chamberlain'i bu sene bambaşka ve sapsade tarzıyla dikkat çekiyor.

Emma'nın tarzının evrimine geniş bir pencereden bakacak olursak önceleri bedenini ve tarzını çözememişliğin verdiği karmaşayla giyindiğini görebiliriz.

Yıllar geçtikçe tarzını ve kişiliğini oturtan Emma son yıllarda karmaşık desenler ve parlak renklerden uzak duruyor. Son derece sade ve şık giyinmeye başlayan Emma Chamberlain gibi giyinmek istiyorsak ne tarz parçalar seçmemiz gerek bir göz atalım!

Son zamanlarda kumaş etek, şort ve pantolonları basic bir üst ile kombinleyen Emma kombinine farklılık katmak için süveter ve desensiz sade gömlek veya ceketleri tercih ediyor.

Günlük kıyafetlerde midi kot şortları, basic Levi's pantolonları ve converseleri tercih eden Emma sadeliğe başka bir boyut katarak tarzını bize sunuyor.

Pastel renkler ile old money tarzına göz kırparken genelde tercih ettiği ve tarzına hafif bir maskülenlik katan Dr. Martens ayakkabılarını da ayağından çıkarmıyor.

Günlük kombinlerinden eksik etmediği uzun beyaz çorapları sayesindeyse bu sade kombin biraz daha eğlenceli ve salaş bir hava yakalıyor.

Aksesuar olarak abartısız takılar, vintage gözlükler ve yine pastel renklerde olan şapkaları tercih etmekte.

Az çoktur mentalitesi ile karmaşık desenler ve ben burdayım diyen parlak canlı renkler yerine sadeliğiyle dikkatleri üstüne toplayan Emma'nın tarzı son zamanlarda iyice artan alışveriş çılgınlığına karşı durmak için bir alternatif olan kapsül dolap alternatifini sevdiriyor.