En İyi Filmler

Sizler için en güzel filmleri listeledik.

Sizler için en iyi filmlerinden bazılarını listedik.

SİL BAŞTAN

Sil baştan, ayrıldığı sevgilisinden kalan hatıraları sildiren bir adamın hikayesini anlatmaktadır.

DANGAL

Bir güreş hayranı olan Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatmaktadır. İki küçük kızına güreş öğretmeye karar verir. Kızlar, çocukluk yıllarından itibaren güreş eğitimi ile büyürler. İki kız büyüdüklerinde ise güreşin iddialı isimleri haline gelir.

YE DUA ET SEV

Kocasıyla acılı bir boşanmanın ardından sonrasında tutkulu bir aşk yaşar. İçindeki boşluğu doldurmanın peşine düştüğü bir yolculuğa çıkarak haz, dinsel inanç ve dengenin arayışına girer.

BLOODSHOT: DURDURULAMAZ GÜÇ

Durdurulamaz Güç, öldürülmesinin ardından Bloodshot olarak tekrar hayata döndürülen bir askerin hikayesini konu ediyor.

HER ÇOCUK ÖZELDİR

Hiç kimse tarafından takdir edilmeyen ve dışlanan bir çocuk olan Ishaan Awasthi, onun hayatını değiştiren bir öğretmenin hikayesini anlatıyor.

WONDER

Yaşıtlarından biraz farklı olan Auggie'nin yüzünde bulunan ciddi deformasyon nedeniyle dışlanmasını konu alan yapımda küçük çocuğun diğer çocuklardan bir farklı olmadığını kanıtlama çabasını anlatmaktadır.

JANE EYRE

On yaşında öksüz kalan Jane Eyre, kendisine kötü davranan halası tarafından yoksul kızların gittiği katı disiplinli bir yatılı okula gönderilir. On yıl kadar kaldığı bu okula sonunda öğretmen olur. Bir süre sonra da Edward Rochester'ın malikânesinde mürebbiyelik yapmaya başlar ve farklı sınıftan iki kişi arasındakı aşkı anlatmaktadır.