Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları!

Epic Games bu hafta yine 3 ücretsiz oyun veriyor: Jotun: Valhalla Sürümü, Prey ve Redout: Enhanced Edition.

Ayrıca Epic Games diğer hafta için bir Gizemli Oyun sürprizi koymuş.

Şimdi 19 Mayıs saat 18.00'e kadar ücretsiz olarak kütüphanelerinize ekleyebileceğiniz 3 ücretsiz oyuna kısaca göz atalım.

  1. Jotun: Valhalla Sürümü

İlk oyunumuz İskandinav mitolojisinde geçiyor. Bu oyun aksiyon dolu bir keşif oyunu. Viking savaşçısı olan Thora ile Jotun'u serbest bırakacak kehanetleri bulmak için İskandinav Arafı'nda maceralara atılıyorsunuz.


2. Prey

150-200 TL bandında bir oyun olan Prey, bir uzay istasyonunda geçen bilim kurgu macera oyunu. Ana hikayesi ile 16 saatlik, tamamlanışı ile neredeyse 44 saatlik bir oynanış sunuyor.

2032 yılında geçen Prey'de bir denek olarak Talos I uzay istasyonunda uyanıyorsunuz. Bu uzay istasyonun saldırgan uzaylılar tarafından istila edilmesiyle de maceranız başlıyor.


3. Redout: Enhanced Edition

Bu haftanın son bedava oyunu olan Redout Enhanced Edition ana hikayesi ile yaklaşık 11 saatlik bir oynanış sunuyor. Yarış türündeki bu oyunun Steam açıklaması ise şöyle: ' eski yarış canavarlarından ilham alan tamamen Yerçekimi Karşıtı bir yarış oyunudur. Türünün belirgin özelliği olan baş döndürücü aksiyonla dolup taşan oyun; inatçı, hızlı, zorlu ve tatmin edici bir sürüş deneyimi sunacak şekilde tasarlandı'.