Evde Sıkılanlara Özel Sitcom Önerileri

Evde daha çok vakit geçirmeye başladığımız bu dönemlerde hepimizin hayatında önemli bir yer kaplayan dizilerden kısaca bahsetmek istiyorum. Eğerki benim gibi sitcom izlemeyi çok seven birisi iseniz burada bahsedeceğim dizi serilerine bir göz atmak isteyebilirsiniz. 

Brooklyn 99 son zamanlarda hayran kitlesini iyice arttıran bir dizi olmakla beraber geçen sene de final sezonunu yayınlayarak sevenlerine veda etti Bir polisiye sitcomu olan bu dizide aşk, suç, dedektiflik ve komediyi bir arada bulabilecekken aynı zamanda da ara ara yapılan sosyal farkındalıklara da denk gelebilirsiniz. 

How I Met Your Mother herkesin izlediğini düşündüğüm ama yine de bahsetmeden geçemeyeceğim benim için de ilk izlediğim sitcom olma özelliğini taşıdığı için özel bir yere sahip olan bir yapımdır. Size kendini sevdirecek bazen nefret ettirecek bazen de sinirlendirecek karakterler barındıran bu dizinin en güzel yanı her bölümde değişen olay akışının çok iyi bir biçimde birbirine eklenmesi. 

Friends ise tam adı gibi arkadaşlığın ne olduğunu bize gösteren bütün karakterlerinde kendinizden birer parça bulabileceğiniz ve bütün karakterleri ayrı ayrı seveceğiniz ve bir sürü ünlü oyuncuya ev sahipliği yapan bir yapım. Bir arkadaş grubunun yaşayabileceği hemen hemen her şeyi konu alan dizide oyuncuların güzelliği ve oyunculuk kalitesi gerçekten dikkat çekiyor.

Son olarak yeni favorim olan ve yeni bitirdiğim The Office’ in Amerikan versiyonundan bahsetmek istiyorum. İlk sezonlarda sıkıcı bir başlangıç yapmasına rağmen sonrasında sizi tamamen kendi içine çeken ve karakterlerle yakından bir bağ kurmanızı sağlayan çok iyi bir senaryoya sahiplik yapan bir dizi. Kara mizah severlerin özellikle bakması gerektiğini düşündüğüm harika yapımı, oyuncu seçimleri olan bu diziyi izlemeyenlerin bir boşluk buldukları an hemen izlemeye başlamasını tavsiye ederim.

Yazımı tamamlarken bir sıralama yapmam gerekirse:

-The Office 

-Brooklyn 99 

-Friends 

-How I Met Your Mother olarak sıralama yapabilirim. Her biri tekrar tekrar izlediğim ve çok güzel olan diziler eğer şans verip de herhangi birini izlerseniz pişman olacağınızı hiç düşünmüyorum.