Five Nights At Freddy's

Korku filmi hakkında düşüncelerim

Bugün sizlere farklı bir konusu ile yakın zamanda gösterime girmiş bir filmden bahsedeceğim."Five Nights at Freddy's" (Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Geçe) filmi, popüler korku oyunu serisine dayanmaktadır ve uzun süredir merakla beklenen bir yapım. Film, oyuncuların ve hayranların çok sevdiği animatronik karakterlerin ve korku dolu atmosferin beyaz perdeye taşınmasını amaçlıyor ve filmin yapımını Blumhouse Productions üstleniyor ve yönetmen koltuğunda Emma Tammi oturuyor.

Film, oyun serisinde olduğu gibi, Freddy Fazbear's Pizza adlı mekânda geçiyor ve burada gece güvenlik görevlisi olarak çalışan bir karakterin başına gelen korkutucu olayları konu alıyor. Animatronik karakterler geceleri canlanıyor ve güvenlik görevlisine saldırmaya çalışıyor. Başrollerde Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, ve Matthew Lillard gibi isimler yer alıyor. Hutcherson, gece güvenlik görevlisi Mike Schmidt karakterini canlandırıyor.Daha çok spolier vermek istemediğim için devamını anlatmayacağım ve izlemenizi öneririm.

Film'in renklendirmesini ve çekim tekniklerini başarılı bulduğumu söylemeliyim ama korku filmi izlemeyi seven biri olarak beni pek korkutmadı ama gerilim filmi izlemek isterseniz tercih edebilirsiniz .Film biraz bana cocuklara hitap ediyormuş gibi geldi Jump scare olayının cokça kullanıp seyirciği heyecanlandırmasını beklerdim.Aslında bu filmin yaş aralığı bu oyunu oynayan kitlelere göre hitap ediyorsa başarılı olabilir.Uzun zamandır gösterime sürülen filmlerden farklı tarzda olan bu film aslında sonu ile akıllarda soru işareti bıraktırıyor ve bir nevi devam niteliği taşınabilir türden bir film.Sonu çoğu korku filminin klişe sonu gibi bitti