Florence Pugh'un Yeni Filmi: The Wonder

Film, 16 Kasım'da Netflix'te yayımlanacak.

Geçtiğimiz hafta, Akademi Ödülleri'ne aday olmuş ve son dönemlerde başarısıyla yıldızı parlayarak, kendinden fazlasıyla söz ettiren Florence Pugh'un başrolünde yer aldığı The Wonder filminden ilk resmi tanıtım yayımlandı.

Filmde, on bir yaşında olan ve yemek yemeyi bırakmış fakat mucizevi bir şekilde sağlıklı olarak hayatta kalmaya devam etmekte olan Anna O'Donnell, hikâyenin merkezine konumlandırılmıştır. Aylarca aç kaldığına dair şahitleri olan Anna'nın yaşadığı bu durumun altında, uğursuz nedenlerin olup olmadığı merak edilmekte ve sorgulanmaktadır. İngiliz bir hemşire olan Lib Wright (Florence Pugh), Anna O'Donnel'ı gözlemlemesi için kızın bulunduğu köye getirilir.

Yönetmenlik koltuğuna oturan Sebastián Lelio, A Fantastic Women filmi ile En iyi Yabancı Film Oscar'ını kazanmasıyla bilinmektedir. Senaryo ise İrlandalı yazar Emma Donoghue'nun, 2016 yılında yayımlanmış olan, aynı isme sahip kitabından uyarlanmakta olup, filmin senaristliğini de ayrıca üstlenmiş ve Alice Birch ile paylaşmaktadır. Emma Donoghue'nun 2010 yılında yayımlanan Room isimli kitabı da 2015'de sinemaya uyarlanmış ve oldukça beğeni toplamıştı.

Florence Pugh dışında ise oyuncu kadrosunda bulunan isimler şu şekildedir: Kíla Lord Cassidy, Niamh Algar, Tom Burke, Ciarán Hinds, Toby Jones, Elaine Cassidy.

Film, ilk olarak 2 Kasım'da sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek ve ardından 16 Kasım'da da Netflix'te yayımlanacaktır.


Kaynaklar:

https://www.imdb.com/title/tt9288822/

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wonder_(film)


Görseller:

IMDb