"Gain" Platformunda İzlenebilecek İçerikler

Gain içerisinde izleyebileceğiniz kaliteli ve güzel içeriklerden önerilerle geldim.

Öncelikle söze bu yazının "sponsorlu" bir yazı olmadığını söyleyerek başlamak istiyorum. Keşke, ama değil. Belki sonra, neyse.

Gain içerisinde izleyebileceğiniz kaliteli ve güzel içeriklerden önerilerle geldim. Beğendiğim içeriklerin başka bir güzel yanı ise bu içeriklerin süresi. 10'ar, 20'şer yarımşar saatlik yapımlar yer alıyor. Ben televizyon karşısına oturup 3-4 saatini Türk Dizilerini izleyerek geçiren biri değilim. Ve bu yazımı okuyorsanız sizin de geçirmediğinizi düşünüyorum. Uzun uzun bakışmalardan, anlamsız diyaloglardan ve gereksiz müzikli sahnelerin çoğu irite edici değil mi? Zaten bu yüzden çoğunluğumuz artık dijital film ve dizi izleme platformlarında vakit geçiriyor. Çoğuna üye oluyor ve yeni dizileri, filmleri bu platformlardan takip ediyoruz. Ben de bugün bu yeni nesil platformlardan biri olan Gain de izleyebileceğiniz hem kısa süreli hem de kaliteli içeriklerden bahsedeceğim.

  1. Ayak İşleri

Zengin bir iş adamının 'aşırı' önemli ayak işlerini yapan bir ikilinin kısa hikayelerini anlatan bir dizi. İkiliden biri tecrübeli ve tam bir görev adamı olan Vedat ve diğeri ise felsefe okumuş, politik ve doğrucu olan Evren. Evren verilen her görevi tamamen sorgulayan, nedenini ve mantığı arayan birisi Vedat ise verilen görevi gözü kapalı yapan kabul eden bir karaktere sahip. İki uyumsuz karakter görevlerindeki durumlardan çok birbirleri ile çatışırlar.


2. 10 Bin Adım

Son yapılan araştırmalar sonucu gereksiz olduğu açıklanan, Dünya Sağlık Örgütü'nün uzun ve sağlıklı bir hayat için her gün 10 bin adım atılması önerisini hepimiz biliyoruz. Bu öneriye uymak isteyen iki eski sevgili Ezgi ve Mehmet birlikte yürümeye karar verirler. Yaklaşık 10'ar dakikalık bölümlerden oluşan dizide, her seferinde bu yürüyüş kararları sınanacak, tüm küçük hesapları patlayacak ikili yine de her gün yürümeye devam ederler.


3. Açık Mikrofon

Tabi ki sadece dizi önermeyeceğim. Gain'de severek takip ettiğim bir programı da size önermek isterim. Bir rap dinleyicisi olarak ülkemizde bu müzik türü ile ilgili olan bir yarışma olması ve bu yarışmanın jürilerinden birinin Ceza yani ülkenin rap müzikteki 1.isminin bu programda yer alması izlemem için yeterli bir sebep.

Açık Mikrofon, Türkiye'de ki rap dünyasının içerisinde yeni yetenekleri keşfedebilmek için yapılan bir rap müzik yarışması. Henüz finale gelmeyen yarışmada jüri koltuklarında Tepki, Aspova ve Server Uraz yer alıyor. Programın Mentoru olarak ise Ceza yer alıyor.