Gerilimi İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz İşkence Temalı 5 Korku Filmi Serisi

Gerilim dolu işkence temalı 5 korku filmi serisi

1- COLD PREY/ŞEYTANIN OTELİ

3 filmden oluşan bu serinin ilk filminde kayak yapan 5 arkadaşın, aralarından birinin yaralanması sonucu terk edilmiş bir otele sığınmasını anlatıyor. İkinci filmimizde otelde yaşananlardan kurtulmayı başaran ve hastanede olan bir gencin, yaşadığı kabusun henüz sona ermediğini öğreniyoruz. Son filmimizde tüm olayların en başına dönüyor, katilimizin hayat hikayesini öğreniyoruz ve bunun yanında gerilim hala devam ediyor.


2- WRONG TURN/KORKU KAPANI

7 filmden oluşan bu seride her film ormana giden farklı insanların başına gelen olayları anlatıyor. Seride değişmeyen tek şey bu korku dolu anları yaşatan kişiler. Çok alışageldiğimiz bir hikayeye sahip olsa da bu seriyi izlerken gerilmemek elde değil.


3- THE HILLS HAVE EYES/TEPENİN GÖZLERİ

2 filmden oluşan bu seri, Korku Kapanı serisiyle birçok benzerlik taşıyor. Olay çöldeki tepelerde geçiyor ve yine gerilim dolu anlar bizi bekliyor. 


4- HOSTEL/OTEL

3 filmden oluşan bu seri, herkesin izleyemeyeceği işkence görüntüleri içeriyor. İşkence etmek dehşet verici bir durum olsa da bu filmdeki psikopat insanlar bundan zevk alıyor ve insanlara işkence etmek için parayla kurbanlarını satın alıyorlar. Akla gelmeyecek işkencelere maruz kalan bu insanların çektikleri acılara şahitlik ediyoruz. 


5- I SPIT ON YOUR GRAVE/MEZARINA TÜKÜRECEĞİM

Bu serimiz de 3 filmden oluşuyor. Serimizin ana teması, kendilerine zarar veren erkeklerden intikam alan kadınlar. İntikam almak için çok uysal yöntemlere başvurduklarını söyleyemeyiz. Gerilim dolu olan bu serimizde 3. film, 1. filmin devamı niteliğinde.