Götür Bizi Spotify!

Spotify, daha önce de deneyip kaldırdığı bir özelliği, arabada Spotify'sız yapamayanlar için geri getirmeye hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere Spotify, İsveç asıllı bir bilindik müzik ve podcast platformu. Dünyanın çoğu ülkesinde aylık abonelik sistemi sayesinde birçok dinleyecisi var.

Yaptığı yeni yatırımlar sayesinde platformunun bünyesini geliştirip; uygulamanın da daha kullanışlı olmasını sağlayan platform, araba sürücüleri için güzel bir yeniliği test etmekte.

Araba sürerken bile elimizden telefonlarımızın düşmediği, telefondan müzik dinlemeden araba sürmediğimiz şu günlerde Spotify, hayatımızı kolaylaştıracak Araba Görünümü özelliğini geri getirmeye karar vermiş. 2019 yılında başlayan bu özellik, 2021 yılında kaldırılmıştı ancak geri gelecek bu özellik, araba sürerken müziksiz yapamayanlara rahat bir araba yolculuğu keyfini yaşatacak.

Araba sürerken, Bluetooth ile Spotify'ı bağlayıp, araba simgesine tıkladığınız zaman özelliği kullanabileceksiniz. 2019-2021 yıllarındaki Araba Görünümü özelliğine göre, yeni gelecek özellik daha kullanışlı olacak çünkü daha konforlu bir oynatma ekranı yapılacak. Araba sürerken, Spotify'sız yapamayanlar artık sitemli modlarından vazgeçebilecekler!