Erkek stili önerileri için 3 İnstragram hesabı

Herkese merhaba! Bu yazımda stil sahibi olmak isteyen erkekler için üç instagram hesabı öneriyorum.


Herkese merhaba! Güzel giyinmek kadınlar kadar erkekler içinde önemli bir mesele. Fakat kadınlar için yüzlerce giyim önerileri paylaşan sayfa varken erkek giyim önerileri paylaşan sayfa sayısı çok az. Bende bu yazımda dışarı çıkarken yardım aldığım, giyimime ilham olan instagram sayfalarını sizlerle paylaşmak istedim. Keyifli okumalar.

Tulu Erden - tuluerden

Tulu Erden benim çok sevdiğim çok samimi bir youtuber/influencer. Kendisi aslında çok başarılı bir dijital tasarımcı ama asıl mesleğinin yanında bence çok güzel giyiniyor ve bu kombinleri kendi instagram hesabında paylaşıyor. Stil önerilerime ek olarak paylaştığı reelslarıda çok sevdiğim Tulu Erden'in hesabına ben bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

https://www.instagram.com/tuluerden/


Daniel Grant - da.nl

Özellikle reelslar aracılığıyla giydiklerini paylaşan Daniel Grant bence erkek sokak stilini en iyi yansıtan hesaplardan. Çeşitli ülkelerdeki fashion weeklere de aktif olarak katılması sayesinde erkek modasındaki yeni trendleri de çıkar çıkmaz yakalamak için takip ettiğim da.nl hesabını bu konuda ilgili erkekler için öneriyorum.

https://www.instagram.com/da.nl/


Koray Cengiz - koraycengiiz

Koray Cengiz bence Türkiyenin en iyi erkek influencerı. Giyim tarzı çok cool ve diğer çoğu influencer gibi donanımsız bir insan da değil. İtü mezunu Almanyada yaşayan bir uçak mühendisi kendisi ve bu başarılı kariyerin yanında ayna karşısında dans ederken video paylaşacak kadar da eğlenceli biri. Koray Cengiz'in çoğu fotoğrafını çok beğenip sizde beni böyle çekin diye arkadaşlarıma attığımı da itiraf etmek zorundayım. Parçaları gerçekten çok güzel bir araya getirip onlarla harika bir bütün yaratıyor bence. Benim de giyim konusunda en çok ilham aldığım hesap kendisi bu yüzden sayfasını mutlaka incelemelisiniz.

https://www.instagram.com/koraycengiiz/