Hoşçakal Infinity Saga: Marvel Gelecek Yapımlar

Multiverse Saga'ya giriş yapmdan önce Infinity Saga'nın gelecek son yapımlarına göz atıyoruz.

Marvel yeni dönemin adı Multiverse Saga olarak açıklansa da henüz Infinity Saga bitmiş değil. 4. 5. ve 6.fazdan yapımların açıklandığı Comic Con'da Marvel gelecek yapımlarını duyurarak hayranlarını heyecanlandırdı. Gösterime giriş tarihine göre sıraladığımız, birçok film ve dizinin duyurulduğu panelin Infinity Saga kısmına gelin bir göz atalım.

I'm Groot! (10 Ağustos 2022)

Bebek Groot'un maceralarına odaklanacak bu yeni dizi Disney+'da yayınlanacak. Galaksinin Koruyucuları'nda yer alan bu sevimli karakterin mini dizisini gözlerimizden kalpler çıkararak izleyeceğimize eminim. Marvel'in açıklamasına göre, ''Baby Groot’un büyüdüğü ve yıldızların arasında başını belaya soktuğu parlak günlerinin ardından gelen seri, 10 Ağustos’ta yalnızca Disney+’ta prömiyer yapacak.'' O zaman I'm Groot! demenin tam sırası..

She-Hulk: Attorney at Law (17 Ağustos 2022)

Mark Ruffalo'nun canlandırdığı Bruce Banner (Hulk) karakterinin kendisi gibi yeşil ve güçlü olan kuzeni Jennifer Walters (Tatiana Maslany)'ın hikayesine odaklanacak dizinin 9 bölüm olacağı konuşuluyor. Dizide Jennifer karakterinin, Hulk olmaya uyum sağladıktan sonra süper kahraman avukatı olarak görev almasını izleyeceğiz. Ayrıca dizide, Emil Blonsky/The Abomination (Tim Roth), Doctor Strange'ten tanıdığımız Wong (Benedict Wong) ve fragmanın son sahnesinde gördüğümüz yine She-Hulk gibi avukat olan Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) yer alacak.

Black Panther: Wakanda Forever (11 Kasım 2022)

Chadwick Boseman'ın üzücü ölümünün ardından gelecek Black Panther filminin konusunun ne olacağı merak konusuydu. Daha çok Wakanda'ya odaklanacak bu filmde önceki filmlerden tanıdığımız Shuri (Letitia Wright) ve Okoye (Danai Gurira) gibi karakterler ön planda olacağa benziyor. Wakanda-Atlantis savaşı izleyeceğimiz bu filmde yeni karakter Namor'ı Meksikalı Tenoch Huerta canlandıracak. Ayrıca yayınlanan görsellerden gördüğümüz kadarıyla Iron Heart (Dominique Thorne) karakteri ile de bu filmde tanışacağız.

Black Panther: Wakanda Forever ile birlikte veda edeceğimiz Infinity Saga, bu film ile birlikte yerini Multiverse Saga'ya bırakacak. Loki dizisi ile tanık olduğumuz çoklu evren karmaşası, üç Spider-man'in de yer aldığı Spider-man: No Way Home filmi ile daha da karışmış, Doctor Strange: Multiverse Of Madness filmi ile yeni dönemde çoklu evrenlerin ne kadar önemli olacağını Marvel bizlere açıkça göstermişti.

Keyifli anlar için teşekkürler Infinity Saga!