Instagram açılacak mı? Ne zaman açılacak? İşte son gelişmeler... 

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde erişim engeli getirilen Instagram ne zaman erişime açılacak? İşte Uraloğlu’nun açıklaması...

Türkiye’de 2 Ağustos 2024 tarihinde Instagram’a katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle erişim engeli getirilmişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Abdulkadir Uraloğlu’un Instagram açıklaması... 

Katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle erişim engeli getirilen Instagram’ın ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Gözler yetkililerden gelecek açıklamalar çevrildi. 


Bugün açılabilir...


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeli konusunda yaptığı açıklamada Instagram ile görüşmelere devam edildiği aktardı. Uraloğlu, bu görüşmede Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusundaki hassasiyetlerinin iletildiğini vurguladı.  

Bakan Uraloğlu, bugün öğleden sonra Instagram yetkilileriyle yeniden bir araya geleceklerini ve taleplerinin karşılanması hususunda gereğinin yapılmasını umduklarını dile getirdi. Ayrıca, bu görüşmeden olumlu gelişmeler beklediklerini söyledi. 

Uraloğlu'nun açıklamaları, sosyal medya platformlarının Türkiye'deki yasal düzenlemelere uyum sağlama sürecine dikkat çekiyor ve Instagram'ın bu konudaki tavrının önümüzdeki günlerde nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.