İzlemeniz için Youtube kanalı önerileri

Bu yazımda Youtube'da severek izlediğim kanalları paylaşıyorum.


Kutsal Motor

Kutsal Motor Youtube'da dizi ve film incelemeleri yapan bir kanal. Ben kendilerini uzun süredir severek takip ediyorum. Özellikle festival filmleri ve yeni çıkan dizileri keşfetmekte bence çok faydalı bir kanal Kutsal Motor ama aynı zamanda çok da eğlenceliler. Eğer sinemaya ilginiz varsa bence bu kanala mutlaka bir göz atın ama az önce söylediğim gibi Kutsal Motor'a sadece yeni filmler ve diziler keşfetmek için bile abone olabilirsiniz.


Kazıklı Maria

Kazıklı Maria Youtube'da kitap incelemeleri yapıyor. Benim kendisiyle Youtube'da tanışmamda aslında çok eski değil. Birkaç ay önce keşfetime düşmesiyle tanıştım Kazıklı Maria ile ve o günden beri yeni videolar atmasını dört gözle bekliyorum. Kitap incelemelerini çok eğlenceli ve kendisi yorumlar katarak yapıyor yani sıkıcı bir kanalla karşılaşacağınıza dair bir ön yargı oluşmasın kesinlikle. Ben kendisini çok seviyorum umarım samimiyetini kaybetmeden çok yakında daha da büyük bir kanal haline gelir.


Pqueen

Pqueen'i bence bilmeyeniniz yoktur. Kendisi Twitch'in kraliçesi ve dünya çapında en çok izlenilen kadın yayıncılardan bir tanesi. Twitch'in yanı sıra Pqueen içeriklerini Youtube'a da yüklüyor ve izleyicilerini kendisine abone olmaya zorlamıyor. Youtube'da eğlenerek oyun videoları izlemek istiyorsanız Pquuen'in Youtube kanalı tam size göre. Benim favorilerim Among Us ve Feign serileri.


Kurgusal Şeyler

Kurgusal Şeyler'le ben aslında Instagram'ın reels kısmı sayesinde tanıştım. Her gün farklı bir yemek yaptıkları ya da bir ürünü denedikleri yeni bir reels yüklüyorlar Instagram profillerine. Youtube kanalları da olduğunu yeni fark ettim ve hemen abone oldum. Şu sıralar Yemekteyiz formatını kendilerine uyarlayarak yeni bir video serisine başladılar Youtube'da. Eğer yemek videoları izlemeyi seviyorsanız Kurgusal Şeyler' e ba