''Joker: Folie à Deux'' 4 Ekim 2024 Tarihinde Vizyonda

Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Joker filminin devamı niteliğinde olan Joker: Folie à Deux filminden bir teaser yayımlandı.

2019 yılında vizyona giren Joker filmi, gişede oldukça büyük başarı elde ederek dünyada ses getirmiş hatta filmin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix, hayranlık bırakan performansını Oscar ödülü ile taçlandırmıştı. Filmin yönetmeni ve aynı zamanda senaristlerinden biri olan Todd Phillips, kendisine yöneltilen ve çok konuşulup merak konusu olan devam filminin gelip gelmeyeceği sorusuna karşılık her ne kadar ilgilendiği yönde olumlu bir cevap vermiş olsa bile filmin yapımcısı, bağımsız ve tek bir yapımdan oluştuğunu söyleyerek Phillips'in aksi yönde bir karşılık vermişti.

2020 yılına gelindiğinde filmin devamının çekilmesine dair planların olduğu söylentileri ortada dolaşsa ve henüz netlik kazanmamış olsa dahi 8 Haziran 2022'de Todd Phillips, kendi instagram hesabından filmin senaryosunun kapağını ve Joaquin Phoenix'in senaryoyu okurken bir fotoğrafını paylaşarak ikinci filmin yolda olduğunu dünya ile paylaşmış oldu.

Fotoğrafa bakıldığında filmin isminin netlik kazanıp Joker: Folie à Deux olacağını ve senaryoyu tıpkı ilk filmde olduğu gibi Scott Silver ve Todd Phillips'in yazmış olduğu görülmekte.

Filmin devamının netlik kazanmasının ardından konuşulan bir başka konu ise Harley Quinn rolü için Lady Gaga'nın düşünüldüğüydü. Henüz söylentiden öteye geçmeyen haberler, Gaga'nın isminin geçiyor olmasına dair büyük bir çoşkuyla karşılık buldu. 4 Ağustos'ta hem Warner Bros. hem yönetmen Todd Phillips bir teaser yayımlayarak Lady Gaga'nın kadroya dahil olduğunu ve filmin tıpkı ilkinde olduğu gibi 4 Ekim 2024'te vizyona gireceğini açıkladılar.

Filmin müzikal türünde olacağı ve konusunun ise Arkham Hastanesi'nde geçeceği söylenmektedir.

Görseller:

https://www.instagram.com/toddphillips/?hl=tr