Kamp Tatiline Çıkılır Mı?

Kamp tatilinin iyi ve kötü yönleri

Kamp tatili, doğayla iç içe olduğunuz, manzaranın tadını çıkardığınız bir tatildir. Bu tatilde yer seçimi oldukça önemlidir. En çok nereyi seviyorsanız, nerede rahatlıyorsanız oraya gitmenizi öneririm. Özellikle deniz kenarı kamp alanlarının manzarası çok güzel oluyor. Bir de sevdiğimiz insanlarla gidince eğlenceli ve kafa dinlenmelik bir tatil oluyor. Kamp akşamları da çok keyifli olur. Müzik açılabilir, serin havada doğa, deniz dinlenir. Bu tarz sevenler için idealdir. Ayrıca, en ekonomik tatillerden biridir. Eğer evcil hayvanınız varsa onu da yanınızda götürebileceğiniz, onun da rahat edebileceği bir tatil.

Kamp yapmak için bazı ihtiyaçlarımız olacak. Çadır seçimi büyük önem taşır. Su geçirmez, dayanıklı ve kullanacağınız mevsime uygun olmasına dikkat etmek gerekir. Eğer yazın kamp yapacaksanız ince olması sorun olmayacaktır. Ancak kışın yapacaksanız daha dayanıklı bir çadıra ihtiyacınız var. Gelelim sırt çantası seçimine. Doğru bir sırt çantası tercih etmek gerekiyor. Geniş, eşyalarınızın sığabileceği bir çanta sizi rahat ettirecektir. Sırt çantasının malzemesi de önem taşıyor. İçine koyduğunuz eşyaların yıpranmaması için.

Ancak birçok kötü yönü de var maalesef. Uyunan yer rahat olmuyor. Konforlu bir yer değil çadır. Hele ki hassassanız asla sizlik değil. Ayrıca, doğada olduğunuz için böcek, sinek sorunu çok fazla oluyor. Çok da rahatsız edici. Sabah bir uyanıyorsunuz böcekler ısırmış, her yeriniz kıpkırmızı. Konforlu değil maalesef. Doğayla iç içe olmak güzel gibi gözükse de birçok rahatsız edici durum var.