Keyifle İzleyebileceğiniz Kore Yemek Vlogları

Ününü ASMR videolarıyla salan, seveni olduğu kadar nefret edeni de olan ASMR yemek videolarının yerini son yıllarda yemek vlogları aldı.

Aslında ününü ASMR videolarıyla salan ve seveni olduğu kadar nefret edeni de olan Kore ASMR yemek videolarının yerini son yıllarda yemek vlogları aldı.

İzlerken stresinizi alan ve huzur bulabileceğiniz estetik yemek vlog videoları aslında Türkiye'de de yayılmaya başladı ve pek çok izleyicisi de var ama ben bugün sizlere Kore yemekleri üzerine olan birkaç Youtube kanalı paylaşacağım.

İlk önereceğim kanal planD 플랜디, 1.14M abonesi olan bu kanal aynı zamanda yaptığı kıyafetleri, çantaları ve genel olarak tasarımları da paylaşıyor. Ayrıca videoları istediğiniz her dilde altyazıya sahip. Bana kalırsa izlemek insanın içini ısıtıyor.

https://www.youtube.com/c/%ED%94%8C%EB%9E%9C%EB%94%94planD kanalına buradan bakabilirsiniz.

Bir başka kanal da 세리티 Serity, hayatından kısa kesitleri paylaşan Serity çoğunlukla yaptığı ve sipariş ettiği Kore yemeklerini paylaşıyor.

https://www.youtube.com/channel/UCSD0MKMFT0bZP4jj6c5ihMw

Bir başka sevimli kanal da 효뎡 Dyeong, yemek vlogları paylaşan bu kanal aynı zamanda iki tatlı kediye de bakıyor.

https://www.youtube.com/c/%ED%9A%A8%EB%8E%A1Dyeong

Bana kalırsa Youtube'da sakince vakit geçirmek için ideal kanallar. Yaptıkları yemeklerin her birinin tarifini vermeleri de bir artısı. Eğer Kore kültürüne, yemeklerine, yaşantısına ilginiz varsa ya da sadece yemeklerin güzelliğine bakmak istiyorsanız bir şans verin. Tek önerim gece geç saatlerde izlememeniz çünkü yemeklerin görselleri izlerken çok acıktırabilir!