Keyifli Gençlik Dizileri

5 keyifli gençlik dizisi önerisi.

Bazen sadece hayatın gürültüsünden kaçmak istersin, bazen anlamı olmasa da, sana bir şey katmasa da izlersin.. İşin garibi ben ne izliyorum diyemeden bitiriverirsin. Bugün insanda bu gibi düşüncelere sebep olan 5 keyifli gençlik dizisine kısa bir bakış atacağız.

Never Have I Ever...

Netflix'te izleyebileceğiniz Never Have I Ever, Amerika'da büyüyen Hintli bir kızın kimliğini sorgulamasını ve okulun poüler kızlarından biri olmak için yaptıklarını anlatan eğlenceli bir dizi. Bölümleri 20-30 dakika arasında değişiyor ve keyifli işlenişi sayesinde hemen bitiyor. 3.sezonu 12 Ağustos tarihinde gelecek olan diziyi abur cuburlarınızla, keyif yaparak izleyebilirsiniz.

The Politician

Hırslı bir lise öğrencisi olan Payton'ın hayali bir gün Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olmaktır. Bunun için ilk olarak lisedeki başkanlık seçimlerine odaklanır ve çeşitli entrikalarla yolundaki tüm engelleri kaldırmaya çalışır. Biraz kara mizah barındıran dizi pek bilinmese de oldukça eğlenceli bir yapım. Gwyneth Paltrow'u da bolca görebileceğiniz diziyi Netflix'te bulabilirsiniz..

Derry Girls

Bolca aksan duyacağınız Derry Girls, klasik bir gençlik komedisi olarak gözükse de arka planda Kuzey İrlanda çatışmalarını işliyor. Sürekli olarak İngilizleri eleştiren karakterleri barındıran dizi 90'lı yıllarda geçiyor ve 5 gencin yaşadığı absürt olayları bizlere izletmeyi başarıyor.

Freaks and Geeks

1999-2000 yılları arasında çekilen dizi iptal edilse de oldukça ikonik sahneler barındıran eğlenceli bir yapım. Liseli iki grup olan Kaçıklar ve İnekler üzerine yoğunlaşan dizi, kendi döneminde de bizim dönemimizde de malesef (?) popüler olmayı başaramamış. Özellikle günümüz gençlik dizilerini beğenmeyenler 90'lı yılların dizileri kategorisine son anda girmeye başarmış bu diziyi izleyebilirler. Dizinin 2.sezonunun çekilmemiş olduğunu unutmadan, fazla bağlanmadan izlemenizi tavsiye ediyorum.

That 70's Show

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin eyaletinde geçen dizi çoğunlukla, karakterlerden biri olan Eric Forman'ın bodrumunda geçiyor. Burada geçen saçma ve anlamsız sohbetleri izlemesi oldukça eğlenceli. Çok fazla sezonu bulunan dizinin ilk sezonları keyifli olmasına rağmen, malesef son sezonlar o kadar da güzel değil :/ Yine de kısa bölümleri nedeniyle hızlıca akan, sevimli bir sitcom.


İyi seyirler :)