Kingdom

Tarih ve zombinin bir araya gelmesi ile gerilim dolu saatler yaşamayı ister misiniz?

Tarih ve zombinin bir araya gelmesi kulağa nasıl geliyor. Korenin krallıkla yönetildiği dönemde bir çiçeğin üzerindeki larvalar yüzüne insan kanına ve insan etine aç canavarlara dönüştüğünü düşünün.


Kralın hiç beklenmedik ölümü üzerine kralın yardımcısı olan Cho-Hak-Ju'nun önceden kullanmış olduğu diriliş bitkisi ile hayata geri döndürür. Kral hayata geri döner ama insan kanı ve etine aç bir canavar olarak kukla haline gelir. Kralın yardımcısı tahta kendi torunun geçmesini istediği için kraliçe ile yani kızı ile ittifak halinde kralı canavara çevirip istediklerini yapmaya başlarlar.

Prens Lee Chang babasının yanına giremediği için bazı şeylerden şüphelenir ve araştırmaya başlar. Prens araştırdıkça canavarlar ile karşılaşır ve onları durdurmak isterken vatan haini ilan edilir. ilk başta çekimser ve çok az korkak olan Prens Lee canavarlar ile mücadelesi ve hakının sefalet içinde yaşadığını görmesi ile korkusuz ve güçlü bir lider haline gelir. Bu gelişimi ile hem canavarlar ile hemde taht için savaşmaya başlar. 2 sezon boyunca prens tahtı alabilecek mi salgın sona erecek mi gibi sorular ile merak ile ekran başında tutmayı başran korku- gerilim dizisidir.


Kore yapımı dizilere ön yargılıysanız ön yargınızı kırmak için keyifle ve merakla izleyeceğiniz bu diziye bir şans verebilirsiniz.