Kombininize Uyumsuz Bir Uyum Katacak Parça: Kapri

Bu sezon bu garip ve uzun şortlarla hayal gücünüzü birleştirip rahatlığı ve coolluğu bir arada kombinleyebilirsiniz.

Adam Sandler tarzının esintileri her sene ironik bir biçimde biraz daha hayatımızın içine giriyor. 2021 Vogue Stil İkonu seçilen bu adamın giydiği tek şey rahatlık. Bol tişörtler ve bol altlar tercih eden 56 yaşında bir baba olan Sandler, bu yaz için bize hantal baba tarzıyla ilham kaynağı oluyor.

Sürekli bir dönüşüm halinde olan ve geçmiş zamanlardan etkilenen moda sayesinde bu sefer en popüler nostaljik dönüşlerden biri olan 90’lar ve 2000’lere tekrardan ışınlanıyoruz.

Kot pantalon/eşofman ve şort karışımı olan kapriler, bir şort için ne kadar uzun bir boya sahip olsalar da sıcak havalarda ferah kalmanın en orta yolu. Rahatlığın, salaşlığın ve absürtlüğün temsilcilerinden biri olan kapriler sizin kombininize ekleyeceğiniz aksesuarlar sayesinde sizi hem şık hem cool hem de rahat gösterebilir.

Giyildiği zaman çok da uyumlu bir akış yakalayamayacağınız sanılan bu yüzden de bu zamana kadar çok fazla tercih edilmeyen kapriler ilk bakışta anlamsız bir parça gibi gözükse de bu anlamsızlığın sizi cool gösterecek bir ayrıntı olduğunu söyleyebilirim.


BU YAZ UYUMSUZLUĞUN YAZI!

Bu yaz birbiriyle alakası olmayan parçaları bir araya getirerek özgün ve yaratıcı kişiliğinizi kombinlerinizle yansıtabilirsiniz. Örneğin gayet rahat ve kolay bir kıyafet bazı oluşturalım. Beyaz tişört ve bol bir kot kapri… Bu gayet basit ve rahat gözüken kombini iri takılar, kalın taşlı bir kemer ve şık topuklu ayakkabılar ile başka bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Ya da kumaş bir kapri ve bir futbol formasını beyaz çorap ve babetle kombinleyip sınırları zorlayabilirsiniz. İster kaprinizi kovboy botlarınızla isterseniz de uzun çizmelerinizle birleştirin tek etken sizin hayal gücünüz…

Hailey Bieber, Bella Hadid ve Emma Chamberlain gibi moda ikonu olan kişiler de bu uzun şortları ve salaş baba tarzını sevmiş gibi gözüküyor. Kapriler sadece ünlü kişilerin kombinlerinde değil ünlü markaların podyumlarında da yer alıyor.

Louis Vuitton'un SPRING 2023 MENSWEAR koleksiyonu sayesinde podyumlara kadar taşınan kapriler bu sezondaki moda anlayışını tamamen değiştirecek gibi gözüküyor.


Büyük, bol ve hantalca nostaljik görünen kapriler bu sezonun kurtarıcı parçası. Rahatlık sağlar ve kafa karışıklığına neden olurlar. Bu kafa karışıklığıysa iyi bir kombinin işaretidir.

https://youtube.com/shorts/4-q_c9o6ILQ?feature=share